Nyt

New York Times bekræftede onsdag, at Hunter Bidens bærbare computer er ægte og ikke plantet af en russisk efterretningstjeneste. Det skete i forbindelse med en artikel om, at skatteundersøgelsen af ​​Hunter fortsætter. Det er i den forbindelse oplyst, at skattemyndighederne har påberåbt sig udlevering af korrespondance fra og til Hunter, som findes på hans bærbare computer.

New York Times bemærker, at dokumenterne ser ud til at være ægte, men gør intet nummer af at avisen i sig selv var med til at sprede det modsatte indtryk.

Noget af den undersøgte korrespondance var mellem Hunter Biden og Devon Archer, som havde arbejdet sammen i bestyrelsen for det ukrainske energiselskab Burisma, hedder det i rapporten.

Archer, der blev dømt i sidste måned i en ikke-relateret svindelsag, har “samarbejdet fuldstændigt” “cooperated completely”med de amerikanske myndigheder i deres undersøgelse af Hunter Biden, har The Post rapporteret.

Ifølge Times kom e-mails mellem Hunter Biden, Archer og andre vedrørende deres internationale forretningsaktivitet fra filer, som publikationen indeholdt og som “synes at være kommet fra en bærbar computer, der blev efterladt af Mr. Biden på et værksted i Delaware.”

Folk, der er bekendt med e-mails og undersøgelser bekræftede deres ægthed over for Times.

Twitter viste sin magt og suspenderede New York Posts konto. Linkene til artiklen blev lagt døde på alle sociale medier. Big Tech kom ind på scenen for første gang og blandede sig åbenlyst i et amerikansk valg.

ANNONSE

Republikanerne fandt sig selv i det. De fleste af dem er i lommen på Big Tech.

Tucker Carlson fik fat i Biden-familiens forretningspartner, Tony Bobulinski, som rejste sig og fortalte, hvordan han mødte Biden-familien. Først efterhånden gik det op for ham, at de solgte sig til kineserne.

Tucker er USA’s mest populære tv-vært, men han når ikke ud til hele USA. Det burde de andre medier have gjort. Men de deltog i båndlægningen af ​​sagen. Bobulinski holdt en separat pressekonference forud for den anden præsidentdebat. Medierne kom, men rapporterede det ikke.

Åben censur blev indført forud for et valg.

I debatten forsøgte Trump at tage Hunter Bidens bærbare computer op, men han blev anklaget for at løbe russernes ærinde af Biden.

Dette havde været demokraternes våben mod Trump siden 2016. Medierne spredte denne anklage, og de gav ikke op, selvom Mueller-rapporten ikke fandt beviser på noget samarbejde.

Når Biden groft kunne anklage Trump, var det fordi 54 tidligere efterretnings-topfolk indrykkede en helsides annonce i New York Times, hvor de lagde hele deres prestige i vægtskålen, som sagde, at den bærbare computer sandsynligvis var plantet af russerne.

Efterretnings -bosserne vidste godt, at det var løgn. De vidste det, fordi FBI fik fat i den bærbare computer allerede i december 2019. De havde siddet på den og ikke gjort noget.

Trump skulle ødelægges for enhver pris.

Det hører med til historien, at manden, der fik laptoppen til reparation, blev knust af skattemyndighederne og Twitter i en retssag.

Tidligere var det den slags historier, som Hollywood lavede film om:

Det var ikke, at New York Times senere fortrød noget, som alle vidste, var løgn. Tværtimod. De gentog løgnen i september 2021.

Tidligere afviste The Times  dismissed the Biden laptop story historien om den bærbare Biden som “russisk desinformation” på højden af præsidentkampagnen i 2020  2020 presidential campaign og hævdede i september 2021  September 2021 piecet, at The Posts rapportering om den bærbare computer var “ubegrundet”. Senere slettede det ordet scrubbed the word fra artiklen efter intens kritik over dens unøjagtige karakterisering af The Posts rapportering.

New York Times blev tidligere kaldt ”the paper of record”, dvs. man satte en ære i at rapportere tingene sandt.

Sådan er det ikke længere. Avisen er gået i den Dybe Stats tjeneste.

New York Times finally confirms Hunter Biden’s laptop after dismissing it amid 2020 campaign

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid