Nyt

Forside New York Post

New York Post har kontaktet de 51 tidligere spionchefer, der i en gruppe rykkede ud og beskrev afsløringen af ​​Hunter Bidens bærbare computer som en klassisk russisk desinformation. De, der svarer, fortryder det ikke. Nogle ville gøre det samme igen og henviser til Ukraine.

De springer det afgørende punkt over: De brugte deres professionelle autoritet til at sprede en løgn for at få Joe Biden valgt. Det er det faglige tillidsbrud, de begik, der er det alvorligste. De løj for vælgerne tre uger før valget.

Brevet blev offentliggjort på en hel side i New York Times den 19. oktober 2020. Avisen Politico skar gennem det forbehold, spioncheferne pakkede deres plot ind i.

Politico tog brevet op og kørte den falske overskrift “Hunter Biden-historien it’s Russian disinformation., siger snesevis af tidligere efterretningstjenestemænd.” Den overskrift er stadig online i dag, selvom brevet tydeligt siger, at de ikke ved, om det er russisk desinformation.

Den overskrift blev tweetet ud af hære af demokrater, inklusive den nuværende talskvinde for Det Hvide Hus, spokeswoman Jen Psaki, som bevis på, at det hele var en fordrejning. Det tweet er også stadig oppe på trods af, at det er bevist falsk.

Således blev ren spekulation fra en gruppe partiske embedsmænd evangeliet blandt medierne. Dette var “falske nyheder” og kunne helt sikkert bare ignoreres.

Arbejdsdeling

Twitter var først ude: De suspenderede New York Posts konto med den begrundelse, at det var hacket materiale. Det brugte Facebook som et påskud til at blokere spredningen af ​​historien i afventning af et faktatjek, der aldrig fandt sted. Smart.

ANNONSE

Husk, at Twitter allerede havde forbudt The New York Post already had banned  et par dage før. Begrundelsen var, at dette var “hacket materiale”, selvom det ikke var det – og Twitter havde ingen beviser for at tro, at det var det. En Facebook-embedsmand sagde i mellemtiden, at det ikke ville tillade deling af The Posts historie, før den blev “faktakontrolleret” af en tredjepart – en kontrol, der aldrig skete.

Biden blev offer

De tidligere embedsmænd stod ikke bare inde for en løgn. Det var en løgn, der gjorde Biden til et offer og byggede på flere års konspirationsteorier om, at Trump var en “russisk medløber”. På trods af at Mueller-rapporten ikke havde fundet beviser for en sådan påstand, fortsatte spioncheferne med at spionere på den.

Således konspirerede the media conspired Big Tech, tidligere embedsmænd og medierne sammen for at begrave en historie.

Nej, ikke bare begrave – skabe en falsk fortælling, der vendte manuskriptet på hovedet for at gøre Joe Biden til offer for en sammensværgelse.

Amerikanerne havde oplevet, at Deep State var en skjult magt. Brevet fra de 51 var det samme som at se Leviathan rejse sig og vise sit afskyelige ansigt.

Det var ikke folkevalgte, der kastede sig over politiske aktører i samarbejde med medierne. Flere af dem havde fået velbetalte jobs i medierne, såsom James Clapper og John Brennan.

Mange amerikanere havde fulgt afsløringerne af, hvordan de systematisk havde modarbejdet og undermineret Trump. Nu rejste operatørerne sig for at få Biden valgt, trods alvorlige afsløringer.

Det er en af ​​grundene til, at 39 procent af vælgerne mener, at valget i 2020 var “svindlet”.

New York Post har spurgt dem alle 51, hvordan de reagerer på oplysningerne om, at FBI nu godkender korrespondancen på Hunters bærbare computer.

Det var New York Times, der skrev dette i sidste uge i en opfølgning på skattesagen mod Hunter. Oplysningerne var begravet dybt i sagen.

New York Post nåede ud til dem, der underskrev brevet. De fleste ville ikke svare på spørgsmålet. Nogle få nedtonede, inklusive Clapper. Ingen anger. Ingen skam. Og ingen undskyldninger:

ANNONSE

Læs også

Læs også