Kommentar

Der er noget om, når ting bliver sagt offentligt fra en stor platform, så mange kan høre det, er det selve øjeblikket, der tæller. Maria Bartiromo er en dygtig reporter for Fox Business. Hun har længe været “på” Biden-familiens korruption, og torsdag satte hun grisens hale på grisen: Joe Biden er Kinas mand i Det Hvide Hus.

Dette var ikke en overdrivelse for at fange opmærksomhed. Bartiromo henviste specifikt til Hunter Bidens kinesiske sekretær, Jiaqi Bao, som skrev til ham i en besked: ”Onkel Joe burde stille op som præsident i 2020”.

Og sådan var det.

Hvad foregik der bag kulisserne?

Jiaqi Bao har forbindelser til det kinesiske kommunistparti.

Hvad vi ved, er, at Obama var fast besluttet på, at Trump ikke skulle vinde, og han mobiliserede både indenlandske og udenlandske efterretningstjenester for at stoppe ham. Samtidig fandt demokraterne og Hillary ud af, at de skulle fremstille Trump som Putins kandidat. De konstruerede et enormt apparat til at puste historien op, som medierne uden tøven viderepropaganderede.

ANNONSE

Det interessante er paralleliteten: Demokraterne anklagede Trump for noget, de selv gjorde.

Det var dem, der havde kontakterne i Kreml. Hillary-demokraten Charles Dolan havde tætte bånd til Kreml og havde udført PR-arbejde for dem. Hvem har ikke lavet PR-arbejde for demokraterne? Den russiske advokat Veselnitskaya, der anmodede om et møde med Trumps kampagneledelse ved at love kompromitterende materiale om Hillary, arbejdede faktisk for oligarken Deripaska, som ville smøre Bill Browder. Browder styrede den største udenlandske fond i Rusland, men måtte flygte, da skattemyndighederne besluttede at gennemgrave selskabet.

Tony Podesta, bror til Hillarys kampagneleder John Podesta, var stor inden for konsulenttjenester til ukrainere. Men det var Paul Manafort, der endte i klemmen og i en isolationscelle.

For nylig blev russeren Igor Danshenko af en jury i Virginia frikendt for flere gange at have løjet over for FBI om sine kontakter i Rusland. Danshenko var den britiske eksagent Christopher Steeles hovedkilde. Han var roden til Steeles sag om Trump, som dannede grundlag for at overvåge hele Trump-kampagnen.

I januar og marts 2017 interviewede FBI Danshenko og indså, at tissehistorien og meget andet bare var det rene nonsens, sladder og fuldemandssnak. Danshenko, der tidligere var blevet mistænkt for at være russisk agent, fik ikke sparket, han blev ansat af FBI som en fortrolig menneskelig kilde og modtog 200.000 dollar for jobbet. Han var ansat indtil oktober 2020. Steele blev tilbudt en million dollar, hvis han ville bekræfte de vilde påstande om Trump. FBI vidste, at det var røverihistorier.

Det var det samme FBI under Comey, der sendte to kurerer over for at tale med den tiltrædende nationale sikkerhedsrådgiver Michael Flynn i januar 2017. Følende fred og ingen fare gik Flynn lige i en fælde.

Comey pralede senere med dette: Han vidste, at der var kaos i Det Hvide Hus og udnyttede det.

De to agenter, hvoraf den ene var den berygtede Trump-hader Peter Strzok, sagde, at Flynn virkede ærlig. Ikke desto mindre blev referatet senere ændret for at vise, at han løj.

Trump overlevede dem alle, men da virussen ramte Amerika, løb han ind i problemer med sit vigtigste kort: økonomien.

Var det en tilfældighed, at virussen ramte i et valgår? I det lange perspektiv, som vi nu anlægger, er det slet ikke sikkert. Virussen blev skabt i et laboratorium, så hvorfor skulle den ikke kunne være blevet lækket og timet til valget? Alle spillede sammen med kineserne: Who, Nancy Pelosi og demokraterne, der svingede 180 grader fra at være imod rejseforbud til at beskylde Trump for ikke at lukke ned hurtigt nok og længe nok.

Gennem sit medlemskab i Cepi vidste statsminister Erna Solberg mere om, hvad der foregik, end de fleste i Norge. Men dem, der ved, taler ikke.

Men det siver ud gennem tilfældigheder. En af dem hedder Hunter Biden, og han afleverede to bærbare computere til John Paul Mac Isaacs værksted i Wilmington, Delaware. De var fulde af billeder, videoer og dokumenter. Hunter var besat af at dokumentere alt, hvad han gjorde.

New York Post skriver:

Den højreorienterede nonprofit-forskningsgruppe research group Marco Polo  har endelig udgivet sit Hunter Biden  bærbare værk, en grundig retsmedicinsk undersøgelse af hvert dokument på den ældste søns berygtede MacBook-computer, som han efterlod på et Delaware-værksted i april 2019.

Den 634 sider lange rapport (plus 2.020 fodnoter) opregner seks påståede forbrydelser begået af Joe Biden – inklusive skatteunddragelse og overtrædelser af Foreign Agents Registration Act (FARA) – sammen med 459 forbrydelser, som den hævder, blev begået af Hunter, herunder ulovlig udenlandsk lobbyisme og hvidvaskning af penge.

Gruppens aktivist Garrett Ziegler, en 26-årig tidligere stedfortræder for Trumps rådgiver i Det Hvide Hus, Peter Navarro, har sendt rapporten til mere end 4.000 mennesker, inklusive hvert medlem af Huset og Senatet, personale i Det Hvide Hus, amerikanske advokatkontorer og hver kontakt på den bærbare computer/laptop.

Han sendte også en kopi til hver eneste af Hunters tidligere medstuderende på holdet i 1988 på Tony Archmere Academy i Delaware.

Den medfølgende note lyder: “Vi tænkte, at du kunne være interesseret i at læse om din mest berygtede klassekammerat. Vi tror på, at Archmere Academy virkelig har formet Hunter til den, han er i dag.”

Bidens drev en butik i butikken. Butikken blev kaldt den føderale regering, og Bidens havde meget at sælge. Tjek Marias program fra 03:21 til 10:00: Todd Piro siger, at Biden har kompromitteret USA økonomisk, militært, efterretningsmæssigt og forskningsmæssigt. Biden familien har solgt USA’s hemmeligheder og tekniske knowhow ud. Det er ikke muligt at overdrive deres kriminalitet.

Hunter handlede med Ruslands ”Fru 5 procent”, Yelena Buturina, hustru til Moskvas borgmester. Han og hans partner modtog 3,5 millioner dollar. Men det var ikke alt.

Breitbart skriver:

Hunter Biden opnåede i 2012 en ejendomskontrakt på 40 millioner dollar med den russiske milliardær og hustru til den tidligere borgmester i Moskva, Yelena Baturina, mens præsident Joe Biden var vicepræsident.

Den massive aftale er forbundet med et tidligere reported  gebyr på 3,5 millioner dollar, som Baturina betalte Hunters ejendomsfirma for at få adgang til det amerikanske erhvervsmarked, rapporterede Daily Mail mandag fra dokumenter indhentet af en anti-korruptionsgruppe, Kazakhstani Initiative on Asset Recovery (obtained).

Penge er der overalt, hvor du vender dig hen. De 83.000 dollars om måneden, som Hunter fik for at sidde i bestyrelsen for det ukrainske gasselskab Burisma, er kun en lille del af puslespillet.

De største penge var i Kina.

Hunter hjalp kineserne med at købe et firma i Michigan med balanceringsteknologi, der kunne bruges i både biler og våben.

Han hjalp Kina med at købe en sjælden metalmine i Congo, af jordmineraler, der er afgørende for produktionen af ​​batterier.

Biden-navnet i sig selv var sesam-luk dig op-formlen, der åbnede døre. Hillary opererede på samme måde i Rusland.

Hun solgte 20 procent af USA’s uranminer, og fonden modtog 120 millioner dollar i donationer.

Dette var den klike og det parti, der hævdede, at Trump var indsat af Putin.

Det værste er, at de har ødelagt det amerikanske system for at berige sig selv og beskytte sig selv.

Senatorerne Chuck Grassley og Ron Johnson har mest stædigt og vedholdende fulgt Biden-sporet. Til dette er de blevet fodret med falsk information af FBI så sent som sidste sommer. Demokraterne får samme information og har spredt rygter om, at de to senatorer er i lommen på russerne.

51 topefterretningsembedsmænd indsatte en annonce i oktober 2020, hvor de sagde, at Hunters bærbare computer blev plantet af russerne. Big Tech sørgede for mundkurven.

FBI og Big Tech greb direkte ind i en valgkamp for at forhindre vælgerne i at vide, at de risikerede at vælge en skurk.

Regimets medier vil have os til at tro, at han ikke kun vandt, men at han vandt med det største antal stemmer nogensinde.

Amerikanerne forstår godt, når de bliver løjet for og bedraget.

Alt, hvad medierne har påstået om Trump, har de selv gjort, kun ti gange værre. Samtidig har Demokraterne ødelagt store dele af samfundet og staten.

Man kan snyde nogle noget af tiden, man kan snyde mange i lang tid, men man kan ikke snyde alle hele tiden.

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet