Nyt

Afsløringen af ​​samarbejdet mellem FBI, demokraterne og Bidens kampagne for at stoppe afsløringen af ​​Biden-familiens korruption tre uger før valget fik Trump til at udstøde: Valgsvindel i en sådan skala tilsidesætter alle formelle regler, inklusive forfatningen . Det gav Biden og medierne mulighed for at angribe Trump.

Kronologien er vigtig at huske på.

De store medier har ikke nævnt offentliggørelsen af ​​Twitter-filerne, hvilket i sig selv er et alvorligt brud på oplysningspligten. I betragtning af historien om spredningen af ​​det russiske hemmelige samarbejde, to rigsretssager, den 6. januar og derefter det, Miranda Devine kalder FBI’s “prebunking” af laptophistorien, før den kom ud, er det ikke overraskende, at Trump er ved at give udløb.

«So, with the revelation of MASSIVE & WIDESPREAD FRAUD & DECEPTION in working closely with Big Tech Companies, the DNC, & the Democrat Party, do you throw the Presidential Election Results of 2020 OUT and declare the RIGHTFUL WINNER, or do you have a NEW ELECTION?» Trump said on social media

«A Massive Fraud of this type and magnitude allows for the termination of all rules, regulations, and articles, even those found in the Constitution,» he continued. «Our great ‘Founders’ did not want, and would not condone, False & Fraudulent Elections!»

Trump går ikke ind for at ophæve forfatningen. Han siger, at det, der er blevet afsløret, er af et sådant omfang, at det bryder grænserne for, hvad grundloven forudså. Hvad gør man så? Genindsættelse af den 45. præsident, ham selv eller nyvalg?

ANNONSE

Trump har ret i én ting: USA er i en forfatningskrise. Hvad svaret er, er ikke indlysende. Kongressen er den, der bør tage affære. I betragtning af at Biden er i Det Hvide Hus på grund af en sammensværgelse, burde Kongressen have indledt en rigsretssag for at få ham fjernet. Men sådan noget er utænkeligt. Demokraterne og dele af det republikanske parti ved godt, hvad der er foregået, og de har ikke til hensigt at afsløre sig selv. Det er den krise, som USA befinder sig i.

I stedet vælger de at fortsætte spillet, det vil sige at de fortsætter krigen mod Trump, til stor frustration for vælgerne.

Selv avisen, der offentliggjorde Hunter-historien, New York Post, angriber Trump for lederskab. Der er intet over forfatningen, siger lederen. Men undskyld mig, patrioten siger måske: Er det ikke bare det, konspiraternes kabale har gjort? De har stået over både forfatningen og vælgerne. Er det ikke derfor, Trump stiller et tilstrækkeligt spørgsmål?

I stedet foregiver modstanderne, at Trump endnu en gang er problemet. Blandt angriberne finder vi FOX News. Rupert Murdoch har besluttet, at Trump aldrig bliver præsident igen. Der er for meget på spil. Hvis Trump skulle komme tilbage igen og rense staldene som en anden Hercules, vil hele magtstrukturen blive rystet i grundvolden. Murdoch kan ikke tillade det. Det vil ryste hans eget imperium. Hans er sammenflettet med de andres. Derfor: De skal skabe det indtryk, at det er Trump, der er uansvarlig og grænseløs. De står op for forfatningen. Han angriber den. Det er det indtryk, de forsøger at skabe. Dermed undgår de at besvare de grundlæggende spørgsmål: Er det ikke den dybe stat, der har sat sig over forfatningen?

En af dem, der kritiserer Trump, er ingen ringere end Elon Musk, der tweetede, at forfatningen er større end nogen præsident. Musk deltager således i de samme manøvrer som FOX News, hvilket får Trump til at fremstå egoistisk og bigot.

Twitter CEO Elon Musk turned to the social media platform he owns on Sunday night to say the U.S. Constitution was greater than any president.

https://www.foxbusiness.com/politics/elon-musk-says-constitution-greater-president

Men Musk deltager selv i et spil, hvor han ikke viser alle kortene. Matt Taibi, journalisten, der lækkede Twitter-filerne på hans vegne, siger, at han indtil videre ikke har fundet beviser for, at et føderalt agentur har bedt Twitter og Facebook om at censurere. Det er åbenbart forkert, skriver Miranda Devine.

But, despite promises to reveal all about the censorship of The Post, Musk’s Friday night dump of what he calls the “Twitter Files” left out one crucial element: the FBI.

Journalist Matt Taibbi, deputized by Musk to release the information, tweeted that “there’s no evidence — that I’ve seen — of any government involvement in the laptop story.”

Det spekuleres i, om Musk kan have indgået en aftale med FBI om ikke at sprænge deres rolle for at undgå en fuldskala krig med Apple, f.eks. Musk havde et møde med Apples CEO Tim Cook i sidste uge.

ANNONSE

Mest læst