Doc-TV

Kristendommen opstod, da Jesu tilhængere gik ud over det jødiske, så kristne var “hverken jøder eller grækere”, for alle var forenet i Kristus. Kristus er den store integrator. Der er ikke noget truende ved en kirke, hvor 90 procent er ikke-europæiske. Vi har den samme tro. Men det er anderledes, og det kan ikke benægtes. Men det er der ikke tale om i den officielle version. Myndighederne og medierne har skabt en vrede i befolkningen ved deres favorisering af udlændinge, fortielse af sociale problemer og et ordforråd, der skal skjule problemerne. Derudover er der nu en stadig tydeligere favorisering af islam. Dette er et forkert kursus. Det er ikke kun forkert, men farligt. Befolkningen får dårlig samvittighed, fordi de er hvide og norske. Det er, som om de vil skabe modsætninger.

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE