Doc-TV

Brevet som en rekke spionsjefer fra Obama-tiden har skrevet til Kongressen, om ikke å splitte Big Tech er en stor nyhet. Men det er ikke MSM som plukker den opp, det nettstedet theconservativehouse.com. Umerkelig har tyngdepunktet flyttet seg til konservative medier av den enkle grunn at MSM er blitt løgnmedier. De skjuler i stedet for å avsløre.

I dette tilfelle skjuler de den største historien i vår tid: Hvordan Big Tech arbeider hånd i hanske med e-tjenestene og Pentagon og aldri ville blitt det de er blitt uten infrastrukturen som staten kan tilby.

Sammen kan de overvåke befolkningen og styre narrativet. Det ser vi nå også under Ukraina-krigen som er en narrativ-krig. I USA er man mye mer bevisst dette enn i Norge/Europa.  Her later vi som alt er normalt.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

ANNONSE