Doc-TV

– Kristus er oppstanden!

– Ja, han er virkelig oppstanden!

Hilsningsfrasen som utveksles mellom kristne over hele verden på Påskesøndag er mer enn en hilsen eller et ønske, det er en sannhet – Jesus ER oppstanden. Og er det noe som er helt avgjørende for den kristne tro, så er det nettopp påskens mirakel: at Jesus døde og sto opp igjen, og beseiret døden for å gi oss evig liv.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

Påskedag

Ved daggry den første dagen i uken kom kvinnene til graven og hadde med seg de velluktende oljene som de hadde laget i stand. Da så de at steinen var rullet fra graven. Og de gikk inn, men fant ikke Herren Jesu kropp. De visste ikke hva de skulle tro, men med ett sto det to menn hos dem i skinnende klær. Kvinnene ble forferdet og bøyde seg med ansiktet mot jorden. Men de to sa til dem: «Hvorfor leter dere etter den levende blant de døde? Han er ikke her, han er stått opp. Husk hva han sa til dere mens han ennå var i Galilea: ‘Menneskesønnen skal overgis i syndige menneskers hender og korsfestes, og den tredje dagen skal han stå opp.’» Da husket de hans ord. Og de vendte tilbake fra graven og fortalte alt dette til de elleve og til alle de andre.

Luk 24:1-9

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlag!

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid