Nyt

Audrey Hale (28) er transkvinden, der mandag morgen brød ind på Covenant-skolen i Nashville, gik op på anden sal, hvor hun dræbte tre børn og tre voksne. Hale blev skudt af to politimænd, der ankom til stedet. Det er højst usædvanligt, at en transkvinde står bag en skolemassakre.

Hale efterlod et manifest. Det er tvivlsomt, om det bliver offentliggjort. Politisk er det uvelkomment for Biden-regimet, at det er en af ​​deres foretrukne grupper, der går amok. Skyderiet blev straks brugt politisk af venstrefløjen til at kræve, at der skulle indsamles våben. Biden brugte selv skyderiet til at opfordre til strengere våbenkontrol, efter først at have lavet en malplaceret bemærkning om, at han kom for at spise is.

At mange transpersoner har personlighedsforstyrrelser er ikke nyt. Men ekstremt følsom i nutidens Amerika, hvor transpersoner har en særlig status og idoliseres af medierne. For dem er skyderiet i Nashville et stort kryds og tværs.

ANNONSE

Hale siges at have gået i den presbyterianske skole.

 

 

https://www.foxnews.com/us/nashville-shooter-audrey-hale-transgender-woman-opened-fire-covenant-school

ANNONSE