Kommentar

Reaktionen på massakren på den kristne grundskole Covenant i Nashville siger meget om den ideologiske vind, der blæser fra de radikale demokrater og deres medier. Hverken medierne, statsadvokaten eller demokraterne ville tale om, hvad der fik Audrey Hale til at opsøge den skole, hun gik på med to halvautomatiske våben og en pistol og dræbe tre 8-årige og tre lærere. Normalt vækker skolemassakrer stærke reaktioner, og medierne og demokraterne udnytter det i kampagnen mod våben. Men ikke når det er en transperson, der er morderen. Så går flere så langt som til at udtrykke empati med morderen.

Det er et bizart syn: Medier, der plejer at piske offentligheden med skolemassakrer, tier om motivet og taler hellere om, hvor forfulgte transpersoner er. Denne empati er så stærk, at den bliver til forståelse for, at de angriber med våben i hånden. Arizonas guvernør Katie Hobbs’ talskvinde sendte et tweet af en kvinde med en pistol og teksten: Sådan reagerer vi, når vi støder på en transfob.

Hun måtte gå af, men hun var ikke alene. Identifikationen med transseksuelle er så stærk i nutidens radikale USA, at man også forstår, når de massakrerer små børn. Børnene var trods alt kristne og kristendom og kristne bærer en skyldfølelse over for transpersoner.

ANNONSE

Daily Mail overraskede ved at vælge en trans som et offer med overskriften: Trans Outcast. Det var hendes forældres skyld, der nægtede at acceptere hendes transkarakter.

Det er det kristne konservative Amerikas skyld.

Vi finder den samme udskamning af konservative kristne og fremme af transpersoner som de mest værdifulde personer i den norske offentlighed. Kulturminister Trettebergstuen står for denne ideologi. For nylig bevilgede hun et millionbeløb for at “løfte” transpersoner ud af deres undertrykte position.

I Danmark har EL en nærmest religiøs forkærlighed for outrerede minoriteter, ikke mindst transpersoner, men også tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt er på barrikaderne. Nok mest fordi hendes to børn er sprunget ud den vej. Normstormerne får fortsat deres årlige bevilling i København, og en københavnsk borgmester udtalte, at børnenes seksualundervisning er for vigtig til at overlade forældrene .

Intet om transpersoner, der ofte lider af psykiske problemer. De er idoliseret. De er ikke mennesker af kød og blod, men afguder.

Mange af dem er på medicin, som kan give bivirkninger. Men det er heller ikke tilladt at nævne, når transpersoner bliver voldelige. De er fritaget for kritik eller analyse.

Transpersoner er beskyttet. Hvad er deres rolle? De er spydspidsen mod familien, mod manden og kvinden, der har børn, er det traditionelle parforhold forbudt. Det er mere spændende med folk, der skifter køn.

Transpersoner er radikale, revolutionære, der også angriber kvindernes rolle på andre måder: De får lov til at konkurrere i kvindesport og knuser konkurrenterne. Lia Thomas mener, at han har ret til at feje kvinder af banen i deres egen sport, svømning. Nu breder det sig til flere sportsgrene, såsom cykling. Kvinder holder op, trækker sig ud. De ser ingen mening i at fortsætte.

Det er næsten udelukkende mænd, der kalder sig kvinder og konkurrerer i kvindesport. De ødelægger kvinders domæne, ikke kun sportsligt.

Biden-regimet hylder transpersoner. En kendt transperson var gæst i Det Hvide Hus. Der bruges store summer på fremme af transfænomenet. Hollywood elsker transpersoner. Drew Barrymore faldt på knæ for en transmand, der klæder sig som kvinde. Det, vi er vidne til, er tilbagevenden af ​​patriarkatet, som knuser kvindebevægelsen, fordi kvinder ikke forstår, hvad der sker.

Det er jo de mest liberale i samfundet, der går ind for transideologien, og hvordan kan de være destruktive over for kvinder, de har været forløbere for feminismen.

Men woke og trans er noget andet. Noget helt andet. Det er mørkt og dæmonisk.

Transbevægelsen elsker drag queens. Der er nu dragshows over hele USA, i skoler, børnehaver, kirker og militære bygninger. Forsvarsminister Lloyd Austin og forsvarschef Mark Milley lod, som om de ikke kendte til dragshows på militært område.

Dragshows nedbryder folks traditionelle normer, det gør dem også åbne for trans. De skal også blive “flydende” kønsidentiteter. Dette er definitionen af ​​en revolution: rykke op med rode.

Samtidig presser lærere i folkeskoler og gymnasier på for trans- og kønsændringer. Lærerne har lagt videoer op, hvor de fortæller, hvordan de påvirker børnene. Skolen underviser med bøger, der hylder kønsskifte, og børnene lærer eksplicit om voksensex fra en tidlig alder. Det er ligesom forberedelse og fremme af pædofili.

Big Pharma og lægerne/hospitalerne er med til kønsskifte, de tjener mange penge på det. Man kan spørge, hvordan læger har samvittighed til at fjerne bryster på kvinder og penis på drenge. Men når noget har samfundsstøtternes godkendelse, er man fritaget for individuelt ansvar. Alle gør det.

Joe Biden sad under valgkampen og sagde, at børn kan skifte køn fra de er 8 år.

Ødelæggelsen af ​​biologisk køn, af mand/kvinde, af kernefamilien, er et ideologisk projekt, en revolution fra oven fremmet af en elite for at ødelægge selve grundlaget for civilisationen: Mand og kvinde, med kvinden som giveren af ​​liv.

Det er ikke ment som en joke, når de taler om, at mænd har menstruation og kan få børn. Det er dødens alvor. I Danmark fremfører EL samme absurde påstand.

Når Bidens kandidat til højesteret, Kantje Jackson Brown, sidder i en høring i Senatet og ikke kan definere, hvad en kvinde er, er det et eksempel på ideologiens magt og dominans.

Selv massakre på små børn vil de forstå. Fordi børnene er kristne.

Transideologi er en del af en ideologi, der ønsker at rive civilisationen fra hinanden og skabe en ny: Transhumanisme. Menneskelig og kunstig intelligens smelter sammen.

ANNONSE