Doc-TV

Hvis du vil forstå Vesten og USA spesielt, må du se noen av klassikerne som Silence of the Lambs fra 1991. Fascinasjonen av Det mørke, mørket i menneskets hjerte, som i Apokalypse Nå. Den som ikke har sett noen av disse filmene, hørt noe av musikken, forstår ikke hva Vesten er blitt.

Nå er Nattsvermeren trådt ut av fiksjonens verden. Biden er en nattsvermer. Statsadvokaten i Los Angeles, George Gascon, er en Nattsvermer. En av hans tiltalejurister hadde kommet til å omtale en pedofil gjerningsmann ved feil kjønn. Da ble juristen sparket. Rituelt kjønn er viktigere enn et pedofilt overgrep.

Dette er dagens California. Det er som Charles Manson og Hannibal Lecter har overtatt.

 

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE