Doc-TV

Mørket omgir oss på mange måter i disse dager. Krig, terrorisme og endeløse konflikter møter oss uansett hvor vi snur oss – i andre land, men også i vår egen nærhet. Vi lever i en såret og skadet verden som ser ut til å bli verre for hver dag.

Hvordan vil det ende?

Vi vet hvordan det vil ende. Det vil ende godt. Jesus kommer tilbake en dag, og hatet og konfliktene vi ser i dag vil bli erstattet av en ny himmel og en ny jord. Det kommer til å bli bra. Men veien dit er vanskelig og full av prøvelser og mørke – og det er den verden vi må leve i akkurat nå. Selv om det føles både truende og utrygt.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

Bots og bønnedag

På reisen til Jerusalem dro Jesus fra by til by og fra landsby til landsby og underviste.

Da var det en som spurte: «Herre, er det få som blir frelst?» Han sa til dem: «Kjemp for å komme inn gjennom den trange døren! For jeg sier dere: Mange skal forsøke å komme inn, men ikke klare det. Når husherren først har reist seg og lukket døren og dere blir stående utenfor og banker på og sier: ‘Herre, lukk opp for oss’, da skal han svare: ‘Jeg vet ikke hvor dere er fra.’ Da vil dere si: ‘Vi har jo spist og drukket sammen med deg, og du har undervist på gatene våre.’ Men han skal svare: ‘Jeg vet ikke hvor dere er fra. Bort fra meg, alle dere som gjør urett!’ Der skal dere gråte og skjære tenner når dere ser Abraham og Isak og Jakob og alle profetene i Guds rike mens dere selv blir kastet utenfor. Fra øst og vest og fra nord og sør skal mennesker komme og sitte til bords i Guds rike. Da skal noen som er de siste, bli de første, og noen som er de første, bli de siste.»

Luk 13:22-30

YouTube:

Rumble: (spilleren blir tilgjengelig 19:00)

Podbean:

Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

ANNONSE