Dag: 14. december 2022

Vi skal nok forberede os på, at vi i 2024 får en periode til med den dybt formørkede Joe Biden. Hvis det sker, er der ingen grund til at have medlidenhed med amerikanerne. De havde et dødsønske. Og det fik de opfyldt.

Les Mer...

Ét væsentligt resultat er der dog kommet ud af de langstrakte regeringsforhandlinger, idet de atter engang har bekræftet, at det Blå Danmark ikke findes, men er noget man indbilder befolkningens dummeste del.

Les Mer...

Karl von Piloty (1826–1886). Olje på lerret, 71 x 94,5 cm, Lenbachhaus, München. Tysk titel; Nero auf den Trümmern Roms – Nero på Romas ruiner. Det gamle Roma var flere ganger utsatt for store branner, den best kjente fant sted under keiser Nero i år 64. Ingen primærkilder er bevart, men de romerske historikere Cassius […]

Les Mer...

Valeria Kurbatova spiller sitt eget arrangement for harpe av Sergej Rakhmaninovs (1873-1943) Preludium op.32 nr.12 i giss-moll (1910). Her spiller komponisten selv preludiet, i et opptak fra 1921.  

Les Mer...

Glemt og svigtet er ikke alene det mest betydningsfulde valgløfte om ikke at ville støtte en rød regering. Glemt er også kritikken af Frederiksen og hendes regerings likvidering af et helt erhverv i Danmark uden lovhjemmel og hendes senere bestræbelser på at slette sporene efter denne ulovlige beslutning..

Les Mer...

Optøjer ramte endnu en gang Frankrig, efter at Marokko slog Portugal ved verdensmesterskabet i fodbold, men det kan blot være optakt til, hvad der kan komme på onsdag.

Les Mer...