Nyt

Et øjenvidne stod ansigt til ansigt med gerningsmanden ved Fields få minutter før skyderiet begyndte. Der blev også taget et billede af manden. Vidnet, som har et arabisk navn, siger, at manden sagde, at det våben, han bar, ikke var ægte. Det modbeviste han kort efter.

Medierne beretter om mandens hudfarve, hvilket er naturligt, men ikke hvis der er gerningsmænd fra det bredere Mellemøsten. Det er bemærkelsesværdigt, at manden intet gjorde mod vidnet, der fotograferede ham. Navnet Mahdi Al-Wazni indikerer en såkaldt anden etnisk oprindelse.

 

– Han var lys i ansigtet, og gik klædt i jagt- eller militærtøj med et jagtriffel, fortæller et øjenvidne til Dansk TV 2.

Han tog et billede af den formodede gerningsmand, der beskrives som lys i huden iført grønne shorts og med et stort våben slynget over skulderen.

– Han så ud, som om han var meget vred, siger øjenvidnet, der forklarer, at manden fortalte ham, at våbnet ikke var ægte, da han begyndte at filme ham.

– Han virkede som om, han var meget stolt af det, han gjorde, fortsætter manden, der fortæller, at han straks løb for at finde sin datter efter at have stødt på gerningsmanden. (NTB)

Billedet af manden kan sesBilledet af manden kan ses her.@

ANNONSE