Nyt

Politiet eftersøger to 25-30 årige afrikanere, samt en 30-35 årig dansk kvinde. En mærkværdig forløb beskrevet i døgnrapporten for Østjyllands Politi.

Snak udviklede sig til vold
En 18-årig mand havde været i byen sammen med en kammerat natten til søndag, da de ved 5-tiden faldt i snak med to mørklødede mænd og en kvinde på en bænk ud for Bar Smil på Skt. Clemens Stræde i Aarhus. Samtalen gik blandt andet på, hvornår man kan kalde nogen for ‘neger’, og det forløb, ifølge den 18-årige, helt stille og roligt.

Pludselig svingede den ene mand rundt med en spiritusflaske, der ramte den 18-årige på munden, og kort efter rejste manden sig op og slog den 18-årige i ansigtet. Den anden mand og kvinden forsøgte at holde gerningsmanden væk fra den 18-årige, der bad dem oplyse navnet på gerningsmanden, hvilket de dog ikke ville.

Den 18-årige har forklaret, at han efterfølgende gik hen til gerningsmanden for at oplyse ham om, at han havde ødelagt hans tænder og for at sige undskyld, hvis han var blevet vred over, at han havde kaldt ham for ‘neger’. Det fik dog manden til at slå den 18-årige i ansigtet yderligere 3-4 gange, hvorefter de alle gik fra stedet.

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet