Doc-TV

Vi feirer Norges frigjøringsdag med å gi seerne en leksjon i vold! Mens andre show fokuserer på resirkulerte kjendiser som kliner med nye folk, velger Rebecca å kline til Kent – hardt – så denne søndagen spares det ikke på kruttet.

Ukens Sammenzurium er Norges mest rampete nyhetsshow, og her slipper ingen unna kritisk blikk, harselas og erting – særlig ikke mainstream media som bare serverer lettvint rør, politikere som selv synes de er kjempeflinke mens landet går tomt for vann, og World Economic Forum som jobber videre for verdensherredømme! Og ikke nok med det:

Partiet MdG lanserer også en fantastisk nyhet i GrønnTV! Vi lanserer en helt nytt app for alle dine hverdagslige voldsbehov! Og vi ringer Det Hvite Hus, som ikke er så frigjort fra Barak Obama som man skulle tro. I tillegg  blir det gjensyn med Ronny fra Stovner som er frigjort fra vaksineavhengigheten, men har funnet en politisk korrekt erstatning!

ANNONSE

Dette blir spennende, gøy og absurd! Gå ikk glipp av live-sendingen kl 21:00 søndag 8. mai!

Facebook link!

Lag en Sammenzurie-konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

(Kontakt dan@document.no hvis noe mangler / ikke er tilgjengelig)

ANNONSE