Doc-TV

Over hele Vesten opplever folk at de blir møtt med en “døra-i-trynet-politikk”. Det grelleste eksemplet i Norge er strømeksporten og de sinnsykt høye strømprisene. Kraftselskapene har ikke tatt signalet fra olje- og energiministeren. Eksporten var tredoblet i juni. Equinor-sjefen sier at kraftforsyningen i Norge ikke er deres bord. De legger ned gasskraftverket på Mongstad uansett. Noen burde fortelle Anders Opeland hvor David kjøpte ølet. Men det skjer ikke. Regjeringen har abdisert.

I California har guvernør Gavin Newsom bestemt at trailersjåfører ikke kan være frittstående, de må inngå et arbeidsgiverforhold til en oppdragsgiver. I en logistikkrise vedtar Demokraten en politikk som kan føre til et bortfall av 70.000 sjåfører. Slik gjør man når virkeligheten ikke betyr noe.

Dagsrevyen og TV 2 forteller ikke seerne at vold og slåsskamper også er kommet til forlystelsesparker som Disneyland. Volden i USA går over alle støvleskaft.

Vi erfarte selv et møte med denne politikken da vi skulle hente ett av barna på OSL søndag. Parkeringsplassen for tungtrafikk rett før flyplassene, hvor alle pleier å stå inntil den man skal hente er klar, var stengt. Følgelig sto det en lang rekke i feltet på høyre side. Vi hadde ikke før stoppet før en politimannen kakket på ruta. -Hva innbilte vi oss? – Ja, men p-plassen er stengt. -Det er ikke vårt problem. Dere kan ikke stå her, det er E-16. Hvis dere vil ha 900 kroner i bot kan dere få det.

ANNONSE

Jeg hadde ikke sagt noe om at vi ikke ville etterkomme pålegget om å fjerne oss. Det var holdningen vi reagerte på. Politiet snakket som om vår normale sivile virksomhet ikke vedkom dem. Hvis vår daglige dont ikke vedkommer politiet så kan det hende at publikum svarer tilbake med samme mynt. Dette innlysende faktum var noe politiet tidligere visste og de oppførte seg deretter.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE