Doc-TV

Det holder ikke at Norge avgir suvereniteten stykkevis, enda Stortinget har Høyesterett i ryggen når de gjør det. Ine Eriksen Søreide vil at Norge offisielt skal overgi seg til EU.

Høyesterett ga Stortinget medhold i vedtaket om Acer-avtalen og EUs tredje energipakke, de mener det ikke er skjedd noe brudd på Grunnloven ettersom vedtaket ikke innebar noen vesentlig overføring av myndighet ut av Norge og til EUs regulerings­myndighet for kraft. Å gi bort norsk suverenitet gradvis er derfor ikke å anse som noe problem, skal vi tro de 17 enstemmige høyeste­retts­dommerne.

Samtidig slår Ine Eriksen Søreide et slag for EU-medlemskap:

– Det er på tide å tørre og ta EU-debatten, ikke for å søke om norsk medlemskap neste år, men fordi det har skjedd så mye siden vi sa nei i 1994, at jeg mener Norge er tjent med det. Vi kan ikke la være. Vi kan ikke lenger sitte på gangen i Brussel, sier Eriksen Søreide til VG.

Eriksen Søreide og Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt maler et skremmebilde for å geleide folks hjerner inn på et spor der de er rede til å oppgi nasjonens suverenitet til EU. Det er jo krig og uro i verden. Medlemskap i Nato er ikke nok, dessuten trenger vi EUs etterretnings­tjenester, visstnok, grunnet et endret trusselbilde i EU. Hva med å slutte å importere terrorister isteden?

ANNONSE

Velkommen til Dagsorden.

YouTube:

Rumble:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

ANNONSE