Nyt

29-årige Kevin Werner, tidligere aktiv i hooligan-grupperingen Brøndbys Hårde Drenge)

Sidste år blev en fremtrædende Brøndby-hooligan sigtet for flere voldtægter, alle begået mod yngre mænd i klubbens fanmiljø. Tirsdag kom sagen for retten, men selvom Ritzau oplyser at navneforbuddet er ophævet, så nævner ingen medier navnet på den anklagede. Den 29-årige på anklagebænken hedder Kevin Werner, og var et centralt medlem af Brøndbys Hårde Drenge (BHD). En hooligan-gruppering der har relationer til flere rockerklubber.

“Ugentlige overgreb, voldtægter, trusler og vold er blandt punkterne i anklageskriftet, der tæller 15 ofre. 14 unge mænd og drenge samt en kvinde. Tre var under 15 år. … Ifølge Morten Frederiksen er der anklager om 1300 overgreb i alt over en årrække.” (Sjællandske, 4. maj 2022)

ANNONSE