Nyt

Kamal Akbari har «oplyst at være født 07 06 99. Norske myndigheder har dog efterfølgende konkluderet, at han er født i 1997. Han er altså ikke en «dreng», men en voksen mand.

Kamal Akbari er idømt 420 timers samfundstjeneste for at have voldtaget en 14-årig pige på et toilet på en ungdomsskole.

Voldtægten fandt sted på en ungdomsskole i Nordmøre i marts i år.

Document citerede NRK da manden blev tiltalt den 7. november:

Statsadvokat Magne Nyborg er anklager, og har rejst tiltale for voldtægt.

– Hun har modsat sig handlingen, og han har opnået omgangen ved at holde henne fast, det er alvorligt. Hun er ikke mere end 14 år gammel, siger Nyborg.

Voldtægt efter norsk straffelov en strafferamme på ti års fængsel.

Det NRKs distriktskontor ikke oplyste, men som fremgår af retsdokumenterne sammenholdt med offentligt tilgængelige kilder er, at den tiltalte 20-årige er en tidligere asylsøger oprindelig fra Afghanistan, som fik opholdstilladelse i Norge for mindre end et år siden.

Voldtægten fandt sted kun få måneder efter, at opholdstilladelsen var givet.

Ifølge dommen låste Akbari pigen inde på et toilet på skolen. Fra dommen:

Tiltalte drejede N.N. rundt, så hun stod med ryggen til tiltalte. Han trak N.N´s trusser ned. N.N. gjorde modstand, men tiltaltefik alligevel trukket hendes trusser ned. Tiltalte førte derefter sin penis ind mellem N.N.s endeballer og bevægede sin penis frem og tilbage, mens han holdt N.N. fast. N.N. gik i panik og frøs. Hun magtede ikke at gøre mere modstand, men sagde flere gange nej.

Tiltalte fik derefter N.N. til at sætte sig på toiletlåget. Tiltalte stod foran henne med sin penis foran hendes ansigt. Tiltalte sagde sut samtidig med, at han tog fat i N.N.s hovede og prøvede at føre sin penis ind i hendes mund. N.N. strittede imod. Hun vred hovedet til siden og sagde nej flere gange.

Tiltalte smurte sin penis ind i sæbe. Mens N.N. sad på toiletsædet anbragte han sin penis mellem N.N.s bryster. Han tog derefter fat i hendes i bryster og klemte dem mod hinanden samtidig med, at han bevægede sin penis frem og tilbage, til han fik udløsning.

Etter overgrebet tog han en selfie af sig selv og pigen og sendte billedet til hende på Snapchat.

Kamal Akbari har indrømmet, at han havde seksuel omgang med pigen, men benægtede, at det foregik ved tvang. Det tror retten imidlertid ikke på.

Nordmøre tingret konkluderede, at straffen i udgangspunktet bør være tre års fængsel for voldtægten, men eftersom domfældte var under 18 år på gerningstidspunktet, kom retten frem til, at han slipper for afsoning. Akbari er derfor idømt samfundsstraf, samt at betale pigen 125.000 kroner i oprejsningserstatning.

ANNONSE

Vi ser altså, at retten godtager «drengens» påstand om sin alder, til trods for, at retten selv skriver at «Dr med. Grøgaard mente det ikke kunne udelukkes, at tiltalte var under 18 år i 2016, men at det var meget usandsynligt.»

ANNONSE