Dag: 30. april 2022

Barack Obama og hans nettverk mistenkes for å være den/de som trekker i trådene og er ansvarlig for Biden-regimets ekstreme politikk. Obama bestyrte Russia collusion-konspirasjonen, som spesialetterforsker Bob Mueller ikke fant spor av. Likevel snakker Obama som om konspirasjonen ikke fant sted. Han vet at hvis han innrømmer at den var falsk, vil det rive […]

Les Mer...

Szymon Czechowicz (1689–1775) Olje på lerret, 45 x 63 cm, Nasjonalmuséet i Kraków. Polsk titel: Zmartwychwstanie. som kanskje kan gjengis med Oppstanden fra døden. I følge tradisjonen skal Jesus ha tilbrakt omtrent en måned på jorden mellom Oppstandelsen og Himmelfarten, men evangliene gir ingen detaljerte beretninger om dette. Bare evangeliet etter Lukas og Apostlenes gjerninger […]

Les Mer...

Ønsker vi virkelig at lægge ansvaret for Danmarks sikkerhed i hænderne på et embedsmandsvælde, der reelt er uden for demokratisk styre og kontrol?

Vi begår alle fejl, men man skal ikke begå den samme fejl to gange, hvad vi gør, hvis vi stemmer ja til at afvikle forsvarsforbeholdet den 1. juni.

Les Mer...

Hva vil du si hvis jeg sier at du kan få akkurat hva du trenger? Ja, mer enn det – du kan få mer enn du trenger. Mye mer – og det uten å ha noe fra begynnelsen … Rister du på hodet og sier at det er umulig? Så fungerer ikke verden? Nei. Så […]

Les Mer...

En belgisk journalist blev sat under politibeskyttelse efter at have interviewet den afroamerikanske, venstrefløjsaktivist og essayist Angela Davis, på grund af en strøm af alvorlige trusler mod journalisten, som aktivister hævdede var “for hvide” til at interviewe den sorte forfatter.

Les Mer...

Kun 17 pct. af vælgerne tror, at mainstream-medierne – dem som de danske medier skriver af efter – fortæller sandheden. Heroverfor siger 73 pct., at de tror, at medierne misrepræsenterer kendsgerninger for at fremme en politisk dagsorden.

Les Mer...

Fjern det personlige initiativ og glæden ved at være dygtig, tjene penge og forsørge sig selv, og man smadrer grundlaget for et godt samfund, hvor der også er plads til at hjælpe andre.

Les Mer...

At the European Union-China Summit this month, European officials, after years of kowtowing to China, finally stood their ground. EU-China relations are now on a new footing: Beijing no longer calls the shots.

Les Mer...