Nyt

Skraldecafeen på Værestedet blev etableret af Annbritt Jørgensen i samarbejde med ‘med nogle kaospiloter’. Hun er næstformand for SF i Århus, og Kaospiloterne er som bekendt et af Uffe Elbæks postkommunistiske projekter. Annbritt Jørgensen, der på Facebook agiterer for åbne grænser, siger ikke direkte hvem der stjæler fra Skraldecafeens tagselv-køleskabe, men vi har efterhånden lært at læse mellem linjerne.

En historie fra Stiften.dk – Skraldecafe oplever hærværk på køleskabe og hamstring af maden: – Det er respektløs for dem, der virkelig har brug for maden.

“Annbritt Jørgensen er frustreret og fortvivlet, da Stiften møder hende foran Skraldecafeen, der er placeret over for Værestedet i Jægergårdsgade.

Her bliver syv køleskabe fyldt op med frugt, grøntsager og brød, som man kan komme og hente. Reglen er, at du må fylde en pose op med madvarer, for så er der nok til den næste. …

På trods af sedler på forskellige sprog, der hænger på køleskabene om, at man ikke må hamstre, er det ikke er alle, der forstår det.Desuden er der skilte, der skal tale til folks samvittighed, så de ikke tager mere end højst nødvendigt.”

“… til det par, der igår aftes klokken lidt over 19.00 kom i en mørk bil og tømte et halvt køleskab for iceberg salat, så er vi nødt til at sige, at iceberg salat i så store mængder ikke er noget, I kan nå at spise inden de bliver dårlige, og vi må derfor konstatere – baseret på de meget store mængder i fyldte i bilen – at det næppe kun er til jeres eget forbrug.

I har derfor fremover forbud mod at benytte køleskabene, og ser vi jer dernede igen, vil optagelserne blive overleveret til politiet. Det samme gør sig gældende for den herre, der lidt over 22.00 lavede stort set det samme nummer.” (Skraldecaféen)

 

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet