Nyt

Barack Obama fik Nobels fredspris i 2009, og ved det efterfølgende præsidentvalg blev han genvalgt efter at have afvist Mitt Romneys advarende ord om Putins Rusland. Geo-politik er ikke for tv-venlige spejderdrenge, og selvom Ukrainerne har valgt en tidligere skuespiller som præsident, så er det ikke på grund af lalleglad appeasement.

Da Rusland erklærede Ukraine krig, svarede præsident Volodymyr Zelensky: “If they try to take our county – our freedom, our lives, the lives of our children – we will be defending ourselves … As you attack, it will be our faces you see, not our backs”. Sådan taler en statsmand. Flere medier har historien om en lille ukrainsk flådebase, der over radioen blev bedt at om overgive sig til russerne. Efter lidt tøven kom svaret: ‘Russian warship, go fuck yourself.’ Alle tretten døde ved angreb kort efter.

Russians: This is a Russian warship. I propose you lay down arms and surrender to avoid bloodshed & unnecessary victims. Otherwise, you’ll be bombed.

Ukrainians: Russian warship, go fuck yourself.

ANNONSE