Kommentar
Midt i tovtrækkeriet om indkaldelse til 6. januar-komiteen er det lykkedes to modige republikanere, Marjorie Taylor Green og Louie Ghomert, at få opmærksomhed omkring forholdene for 6. januar-fangerne. At AP dukkede op og dækkede præsentationen af ​​rapporten ”Usædvanligt Grusomt”, er et gennembrud. Greens ansigt fortæller: Dette er ikke Amerika.

Behandlingen af ​​fangerne fra 6. januar generer ikke kun demokraterne og Det Hvide Hus, men også alle de Republikanere, der har tiet stille.

Der er magtkamp om sandheden om den 6. januar.

Den tidligere stabschef Mark Meadows ombestemte sig og vil ikke optræde i udvalget den 6. januar. Det fik Nancy Pelosi og Bennie Thompson til at true med tiltale for “foragt for retten”. Meadows reagerer ved at sagsøge Pelosi for at forsøge at tvinge ham til at afsløre forhold, der er omfattet af såkaldt de ”særlige privilegier”. Demokrater respekterer ikke en afgået præsidents ret til ikke at udlevere dokumenter fra sin tid ved magten. Det kaldes executive privilege. Men demokraterne har ikke respekteret hverken reglerne eller sædvanen, når det kommer til Trump. Ingen præsident har fået to højesteretssager mod sig, og den ene tilmed efter han var trådt tilbage. Den 6. januar-komité skulle oprindeligt være tværpolitisk, men Pelosi afviste de republikanske medlemmer, der var nomineret af Mark Meadows. Jim Banks og Jim Jordan ville være i stand til at få adgang til information, der kunne frustrere demokraternes ønske om at bruge udvalget til en skueproces, derudover kunne de erfare ting, der ville være fuldstændig ødelæggende for demokraterne. Ligesom Pelosi afviste et tilbud fra Trump og hans team om at stille med 10.000 medlemmer af nationalgarden den 6. januar. Alle vidste, at der ville være en stor folkemængde. I stedet var politistyrken på Capitol Hill mindre end normalt. Hvorfor? 

Pelosi sidder inde med 14.000 timers videooptagelser fra selve dagen, som hun nægter at frigive. Advokater for de tiltalte har via domstolene formået at få nogle stykker ud, og de viser noget helt andet, end det, medierne har kørt på: Dørene blev åbnet indefra, og demonstranterne blev lukket ind. På vestsiden af ​​en tunnel var der fysisk vold, men det var politiet, der gik hårdt til værks. Det er her Rosalynn Boyland blev dræbt af politiet. Hun blev slæbt halvnøgen i det ene ben ind i tunnelen som til en anden slagtning og blev liggende der, indtil en læge erklærede hende død.

ANNONSE

Washington DC City Physicist hævder, at hun døde af en overdosis ADHD-medicin. Men for at det skal være dødeligt, skal du tage 25 gange den normale dosis. Medierne har hævdet, at hun tog fentanyl. Rosalynn var på hårde stoffer, men nåede at være ren i syv år. Det er helt usandsynligt, at hun ville have taget stoffer denne dag, som var en stor dag i hendes liv. Det var første gang, hun deltog i en politisk demonstration. Boyland var den type vælger, som Trump fik ud af dødvandet, og demokraterne og medierne hadede ham af den grund.

Uden for Senatets døre blev Ashli ​​Babbitt skudt og dræbt af Michael Byrd, som ikke så, hvor og hvem han skød på den anden side af døren. Babbitt var omringet af politi i kampuniform og udgjorde dermed ingen fare. Men flere – inklusive republikanske – repræsentanter roste Byrd for at have skudt en ubevæbnet kvinde.

Tucker Carlson har sagt, at en af ​​de republikanere, der krævede at se blod, var Lindsey Graham. Han løb rundt og råbte “skyd dem, skyd dem”. Graham er en fast gæst hos Hannity, men savner ikke Tucker. Det er ikke første gang, Tucker har afsløret, at Graham er en helt anden person, end han ser ud til.

Det republikanske parti er delt i to. Nogle løber demokraternes ærinder. En anden del forholder sig passiv for at vente og se, hvem der vinder. De stemmer med demokraterne, når de mener, der er noget at vinde. Rager kastanjerne ud af ilden for dem.

Hvis det er opportunisterne, der får overtaget ved kongresvalget næste efterår, vil en sejr være et tomt slag i luften. Derfor er Trump-, Bannon- og 3. november-bevægelserne fast besluttet på at udrense opportunisterne og demokraternes medløbere.

Liz Cheney er gået over til den anden side. Hun er formand for udvalget den 6. januar sammen med Pelosi. Hun er hadet i sin hjemstat Wisconsin.

Gulag i Amerika

Men selv de gode republikanere er splittede. Næsten ingen af ​​dem har stillet op for fangerne og de tiltalte fra den 6. januar. Selv repræsentanter som Jim Jordan, Josh Hawley og Tim Cotton har været tavse. Trump har heller ikke offentligt støttet dem. Kun Marjorie Taylor Green, Matt Gaetz og Louie Ghomert har besøgt fangerne og slået alarm.

Medierne har fuldstændig lukket munden på fangerne og de sigtede, selvom der er over 600. (Når NTB skriver, at der var flere tusinde inde i kongressen, er det noget sludder).

Opmærksomhed hjælper. 

Marjorie Taylor Green og Louie Ghomert besøgte for nylig et fængsel i Washington, og deres afsløringer fører nu til overførsel af 400 fanger til et andet fængsel. Forholdene var forfærdelige.

Rapporten ”Usædvanligt Grusom” blev offentliggjort tirsdag. Repræsentanterne var på kort visit i juli, blev afvist i november, men blev så lukket ind. Derefter blev cellerne forsøgt genopfrisket. Men det mugne og beskidte hang stadig ved.

Rapporten, “Usædvanligt grusom,” blev udgivet af Greenes kontor tirsdag. Den fortæller om en tre en halv times rundvisning den 4. november af to Washington, D.C.-fængsler af Greene sammen med rep. Louie Gohmert og medlemmer af deres personale. Formålet med besøget var ifølge rapporten at inspicere forholdene i fængslerne, “specifikt behandlingen af de indsatte i [den centrale behandlingsafdeling] i forhold til begivenhederne den 6. januar 2001.”

Ifølge Greenes kontor var “cellerne i CTF’s 6. januar-fløj ekstremt små, sammensat af et enkelt toilet, håndvask og en lille seng. Værelsernes vægge havde rester af menneskelig afføring, kropsvæsker, blod, snavs og skimmelsvamp. De fælles badeværelser blev for nylig skrubbet af for sort skimmelsvamp – hvoraf noget blev tilbage. Fællesarealets indvendige vægge var også nymalede.”

Fængselsledelsen gik så langt, at de tilbageholdt lægejournaler, som dokumenterede at nogle fanger var kræftsyge eller behøvede anden lægebehandling. En sådan opførsel er kun mulig hvis ledelsen har politisk rygdækning.

USA Distriktsdommer Royce Lamberth holdt i oktober DC Department of Corrections-direktør Quincy Booth og vagtchef Wanda Patten i foragt og beordrede justitsministeriet til at undersøge CTF for mulige krænkelser af borgerrettighederne, efter at fængselsembedsmænd undlod at give behandling til en tiltalt den 6. januar, der skulle opereres. . En rapport fra den 2. november fra US Marshals Service konkluderede, at CTF ikke opfyldte “minimumsstandarder for indespærring” og fastslog, at 400 indsatte skulle overføres til en anden fængselsfacilitet i Pennsylvania.

https://amgreatness.com/2021/12/07/congressional-report-details-inhumane-conditions-of-january-6-inmates/“>Congressional Report Details ‘Inhumane’ Conditions of January 6 Inmates</a>

ANNONSE