Kopierede/fra hoften

4. marts kom og gik uden nogen invasion af Washington, som politikere og politi havde advaret mod. De sagde, at de havde opfanget rapporter om, at Trump ville blive installeret som præsident den 4. marts. Hvor var beviserne? Ingen blev præsenteret, men selv republikanske repræsentanter var enige i rapporterne og var enige om, at møder blev annulleret.

Der er en hysterisk stemning i Washington, hvor intet krav er for fantastisk til ikke at blive troet. Det er farligt. Repræsentant Shirley Jackson-Lee spekulerede på, hvorfor tusinder ikke var blevet taget i varetægt. Indtil videre er kun omkring 300 mennesker arresteret den 6. januar. Til gengæld blev de ført til Washington, hvor de holdes under meget strenge betingelser, dvs. isoleret og tilsyneladende uden advokat.

Tucker Carlson viste et interview med manden med bisonhovedet, Jake Chansely, fra fængslet. Han sagde, at han kun fulgte efter, da politiet åbnede dørene og inviterede ind. Han ville bare skabe god vibrationer i Kongressen. Som man forstår en farlig terrorist, ironiserede Tucker.

ANNONSE

Demokraterne kalder det “et væbnet oprør”, men hvor er våbnene? Ingen blev fundet. Det eneste skud, der blev affyret, kom fra våbenet til en politibetjent, da han dræbte Ashli ​​Babbitt.

6. januar har et vist aftryk af operette i den måde, medierne og politikerne dækker det på. Det imponerer ikke mennesker. En meningsmåling viser, at to ud af tre mener, at 6. januar bruges politisk.

Nu har den gale general Honore Russel, der blev udnævnt af Nancy Pelosi til at undersøge sikkerheden den 6. januar, konkluderet, at en permanent hurtig reaktionsstyrke skal være stationeret i Capitol Hill, i tilfælde der skulle ske noget. De 5.000 soldater og det høje hegn omkring Kongressen kan derfor forblive på ubestemt tid.

Op til hegnet er der nu en teltlejr for hjemløse. Men politikere er ligeglade.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria