Kommentar

https://youtu.be/-r3Qn4AF9nA

Dinesh D’Souza er en af ​​de få journalister/skribenter med et kendt navn, som uden tøven har dækket behandlingen af ​​6. januar-fangerne. I aftes brugte han hele sin videopodcast til at interviewe Julie Kelly fra amgreatness.com. Kelly er den journalist, der har dækket 6. januar – både selve hændelsen og behandlingen af ​​fangerne – mest grundigt. Hun deltager i alle retsmøder, taler med pårørende og advokater. Hun kender historien bedre end myndighederne og selvfølgelig bedre end de journalister, der ikke arbejder for at dække, men er blevet soldater i regimets tjeneste.

Julie Kelly siger selv at hun er gået fra at være en hjemmegående forstadsfrue til journalist.

Podcasten hedder ”Unraveling”, og jeg sammenligner med at strikke: Du strikker en trøje, men som du ved, kan det, der er strikket sammen med strikkepinde, også løses op igen. Du skal bare have en løs tråd og trække, og det vil opløses, og det, der plejede at være et stykke arbejde, reduceres til en masse af uformeligt garn.

Demokrati er et stykke arbejde, genialt, komplekst, bygget op gennem generationer. Det, Biden-regimet gør, er systematisk at ødelægge demokratiet ved at bruge de institutioner, der er beregnet til at opretholde demokratiet, til at ødelægge det.

ANNONSE

Det vil naturligvis få store konsekvenser, ikke kun for vores land, men for hele den vestlige civilisation.

Det norske folk føler sandsynligvis en vis udefinerbar uro, men de fleste er uvidende om, at grundlaget for vores samfund bliver afmonteret i voldsom hast af vores vigtigste allierede. Den uvidenhed skyldes medierne, der fungerer som en vagtstyrke og propagandamaskine for Biden -regimet.

Nu afsløres også 6. januar. Vi kan med sikkerhed konstatere, at FBI var placeret i de grupper, der skulle til Washington den dag. Det har New York Times udtalt. Trump -administrationen ønskede 10.000 folk fra nationalgarden til forstærkning, men blev afvist af Nancy Pelosi. Der var mindre sikkerhed end normalt på en historisk dag, hvor kongressen skulle godkende vælgerne fra hver stat og samtidig forventedes en million mennesker til Washington.

Der var meget kommunikation mellem forskellige myndigheder inden den 6. januar, men en person var fraværende i alle samtaler: FBI -chef Christopher Wray.

I oktober havde medierne afsløret en plan om at kidnappe Michigan -guvernøren Gretchen Whitmer fra hendes sommerhus. Medierne og Biden forsøgte straks at forbinde de tilbageholdte med Trump. NRK fulgte op.

Det er blevet et mønster for medierne at sige, hvad der tjener deres sag. Når der er oplysninger, der underminerer dem, følger de ikke op. Sådan kan de opbygge hadbillederne af Trump.

I Whitmer-sagen stod det hurtigt klart, at de tiltalte var subjekter, sociale tabere, og at flere af dem slet ikke var Trump-tilhængere. Kortet matchede ikke terrænet, som man siger.

Hvad der var værre var, at af de 13 involverede var halvdelen FBI -agenter, og det var dem, der havde stillet udstyr til rådighed, lagt planerne, taget med de andre på rekognoscering, betalt regningerne. Uden FBI’s aktive involvering, intet plot.

Men i dagens USA har sådanne afsløringer ikke konsekvenser. Anti-Trump-medierne rapporterer dem ikke.

En skov af websteder er opstået, der graver sandheder op som ellers journalister skulle gøre. En af dem er ”revolver”. news, med Darren Beattie, der har været førende i at afsløre FBI’s engagement i Whitmer -sagen og 6. januar.

Du ser og hører med det samme, at det, som revolver.news præsenterer, er den ægte vare. På samme måde som du ser og hører, at det Biden-mediet præsenterer, er propaganda og had.

Biden-medierne har nået et niveau, hvor de retfærdiggør drabet på ubevæbnede mennesker som Ashley Babbitt. Republikanske repræsentanter hyldede også den politibetjent, der dræbte hende i Kongressen den 6. januar.

Gør rivaler til fjender

Der er en rød tråd i historien, og det er systemets fjendtlighed over for MAGA -folket. Det har stået på lige siden Trump kom ned af rulletrappen og meddelte, at han løb.

Denne fjendtlighed har nu nået et fysisk og voldeligt niveau. Det er det nye med 6. januar. Angrebene begyndte samme nat som demokraterne og George W. Bush og hans kone tweedete det samme. Dette var et “oprør”. De brugte alle det samme ord “opstand”, som om det var et aftalt spil. New York Times rykkede ud og skrev, at politibetjent Brian Sicknick var blevet dræbt med en ildslukker. To dage senere blev de tvunget til at trække påstanden tilbage, men VG skriver fortsat, at han blev dræbt. Fakta betyder mindre. Hvis du først stiger på propagandavognen, er der meget, du går glip af. VG er den avis, der mest aggressivt gengiver propagandaen fra Biden-styret og den dybe stat.

Indre dæmoner

Der er noget mærkeligt Alice i Eventyrland-agtigt ved det, der sker: Vi, der var venstreorienterede i 60’erne frygtede, det der nu sker i USA. Vi argumenterede for, at det var det, Richard Nixon og hans justitsminister Mitchell ønskede at opnå. Da studerende blev skudt af nationalgarden ved Kent University i Ohio, så vi fascisme ved højlys dag. Vi var ikke i tvivl. Det samme med retssagen mod ”Chicago eight”.  Chicago eight

Men USA blev aldrig den retsstat, vi konstant forudsagde. Det var først, da venstrefløjen kom til magten, efter 9/11 og Patriot Act, at USA blev et undertrykkende samfund. Dette er en af ​​de seneste års store lektier. Det er venstrefløjen, der kaster alle hæmninger overbord og går efter modstanderens hals, fast besluttet på at dræbe ham.

Der er oplysninger hver dag, der afslører, hvordan Biden -regimet ødelægger USA. Det får ingen omtale i de norske medier. Beslutningen om at retsforfølge forældre, der protesterer mod kritisk raceteori i skolerne og betegner dem som terrorister, betød, at Justitsministeriet og Department of Homeland Security var villige til at anvende terrorlove mod forældre, der ønskede at beskytte deres børn.

Tucker Carlson kaldte justitsminister Merrick Garland i denne uge en fascist. Garland blev spurgt i Kongressen, om han så nogen forskel mellem kongresstormen og de demonstranter, der trængte ind i indenrigsministeriet i sidste uge, kun få meter fra, hvor han selv har sine kontorer. Garland nægtede at svare. Han blev spurgt om sin svigersøn, der har tjent millioner på at sælge programmer til skoler, der indsamler elevernes seksuelle præferencer, såkaldte psykometriske data. Han nægtede at svare. Ligesom lederen af DHS heller ikke vil besvare spørgsmål om situationen ved grænsen.

Biden -regimet fungerer ikke længere som en normal administration. Derfor hedder det nu et regime.

Standarden og procedurerne ændrer sig radikalt

I alle stater er retsvæsenet målestok for normer og udvikling.

FBI har anholdt deltagere i Washington-rallyet, som om de var terrorister: Ydryknings-teams som slår dørene ind klokken 05.30 om morgenen. Gamle mennesker, veteraner fra militæret, behandles som terrorister. Afhøring i timer. I Thomas Caldwells tilfælde tog de alle familiebillederne med fra hans gård, alt elektronikken. Han blev selv sat i isolation. Isolation betragtes som tortur, hvis det strækker sig over flere dage. Biden -regimet har brugt det mod 6. januar fangerne i flere måneder.

650 er blevet anholdt. De føres til et separat fængsel i Washington, hvor de holdes i et separat rum. Repræsentanterne Matt Gaetz, Marjorie Taylor Greene og Louie Ghomert gik tog til fængsel for at undersøge forholdene. De blev ikke lukket ind.

Politiske fanger

Disse fanger er faktisk politiske fanger og burde være på Amnesty og Human Rights Watch’s lister. Deres familier har det svært. Naboer har taget afstand fra dem, de er blevet smidt ud af kirker, og de mistede deres job med det samme. Selv dem, der er blevet løsladt, må ikke arbejde, men er i husarrest. Myndighederne bruger de samme metoder som mod Michael Flynn, Paul Manafort, Rick Gates, Carter Page, George Papadopoulos – de forsøger at knuse dem. I et moderne samfund er det ikke specielt svært.

En af de indsatte Julie Kelly fortæller at han har kræft. Han har behov for kemoterapi. En dommer afgjorde, at hans papirer måtte overleveres, så han kunne modtage behandling. Ledelsen i fængslet lagde papirerne til side, så det blev for sent. Det siger noget om den slags mennesker, Biden-regimet sætter sig til at lede et fængsel med politiske fjender indsat. De ligner sadister. Det er den slags behandling, vi har læst om i Rusland.

Det er ikke enkeltstående sager: De dommere, der sidder med sagerne om 6. januar-fangerne, holder dem fængslet, også hvor der ikke er grundlag for det.

Man startede i den forkerte ende: Arresterede dem først og begyndte derefter at opbygge en sag. Men der er ikke grundlag for at dømme dem. De beskyldes for at have været i områder, de ikke måtte have, såkaldt trespassing. Men nye frigivne videoer viser, at politiet åbnede dørene indefra og inviterede dem indenfor som på en museumstur.

Republikanerne fejlede

Biden-regimet er fast besluttet på at knuse disse mennesker. Det republikanske parti har ikke bestået prøven. De har ikke talt deres sag, på trods af at det i høj grad påvirker dem. Selv repræsentanter, der ellers har forsvaret Trump og retsstatsprincippet, såsom Jim Jordan, har været tavse, til den enorme skuffelse for almindelige mennesker, der har brug for talspersoner.

Dinesh D’Souza er en af ​​de få, der tør. Tucker og Laura har også taget spørgsmålet om fangerne op, og Tucker interviewede Thomas Caldwell og hans kone. Souza donerede faktisk $ 100.000. Det faldt på et tørt sted. Flere af familierne kæmper for at overleve. De har ikke penge til opvarmning af deres huse.

Det, der begyndte som misbrug af sikkerhedsapparatet mod Trump -kampagnen og førte til ødelæggelse af kongressen gennem Spygate og to højesteretssager, er nu blevet til politisk forfølgelse og juridisk forfølgelse af almindelige mennesker for bagateller.

Det er ødelæggelsen af ​​Amerika, vi er vidne til.

ANNONSE