Kopierede/fra hoften

DR-artiklen om venstreloonien Dina El Kaisy Friemuth har givet anledning til heftig debat på Facebook, hvor man kan se hende give dobbelt fuckfinger til det racistiske Danmark. Jeg forsøgte at kommentere hendes angreb, men får beskeden: ‘DR Kultur har begrænset, hvem der må kommentere dette opslag’.

Andre har gjort det, og får høflige henstillinger af DR-moderator ‘Sofie Amalie’ (Sophie Amalie Erenskjold). Sidst jeg stødte på woke-aktivistiske DR-moderatorer hed de Julie, Amalia, Melissa og Mette.

“Hej Jan. Husk at Dina identificerer sig som nonbinær og bruger pronomenerne og ‘de’ og ‘dem’…”(‘Sofie Amalie’, DR Kultur)

“Hej Frederik. Dina identificerer sig som nonbinær og bruger derfor pronomenerne ‘de’ og ‘dem’. Hvad du selv identificerer dig med, er helt op til dig, og du vil opleve, at også dette bliver respekteret fra vores side af. Du kan imidlertid ikke vælge hvad Dina identificerer sig som. Derfor er du mere end velkommen til at være med i debatten, så længe du respekterer Dina’s pronomener i kommentarsporet, og i forlængelse heraf; de resterende debatregler. Du kan læse dem her, hvis du vil vide mere om hvordan vi modererer…” (‘Sofie Amalie’, DR Kultur)

ANNONSE