Nyt

Nordjyske har fået aktindsigt, og kan fortælle at Jobcenter Aalborg ikke har henvist en eneste ledige i job siden 2018. Fra TV2 Nord – Jobcenter har ikke henvist siden 2018: – vi gør noget, der er meget bedre.

“Jesper Dahlgaard lader sig ikke skræmme af, at Aalborg Kommune siden 2018 ikke har henvist én eneste ledig til job. Han er beskæftigelseschef i Jobcenter Aalborg og synes, at det er bedre at formidle jobs end henvise ledige til virksomheder.

– Vi har gjort noget, der var bedre for virksomheden, vi har formidlet ledige til dem og at der er nogle ledige at vælge imellem, synes jeg er en bedre løsning, siger han.”

Nordjyske har fået aktindsigt, og kan fortælle at Jobcenter Aalborg ikke har henvist en eneste ledige i job siden 2018. Fra TV2 Nord – Jobcenter har ikke henvist siden 2018: – vi gør noget, der er meget bedre.

“Jesper Dahlgaard lader sig ikke skræmme af, at Aalborg Kommune siden 2018 ikke har henvist én eneste ledig til job. Han er beskæftigelseschef i Jobcenter Aalborg og synes, at det er bedre at formidle jobs end henvise ledige til virksomheder.

– Vi har gjort noget, der var bedre for virksomheden, vi har formidlet ledige til dem og at der er nogle ledige at vælge imellem, synes jeg er en bedre løsning, siger han.”

“Forskellen på en henvisning og en formidling er, at en jobparat, der bliver henvist til et job, har pligt til at takke ja. Ellers kan det få konsekvenser, for eksempel i form af at udbetalingen af dagpenge standser i en periode.” (TV2.dk, 2. november 2021)

ANNONSE

Mest læst