Nyt

Jeg ville tage racistiske udfald mod herboende muslimer, lidt mere seriøst, hvis de daglige overfald begået af muslimer mod danskere også fik lidt pressedækning. Fra Døgnrapporten for Nordsjællands Politi – Ung dreng overfaldet, Dyssegård.

“På vegne af en 13-årig dreng fra Bagsværd blev det klokken 08.41 anmeldt, at han aftenen før var blevet overfaldet af en gruppe unge drenge. Den 13-årige havde sammen med nogle venner gået på Ved Renden, da de blev anråbt af en gruppe drenge, de ikke kendte. Herefter løb gruppen efter den 13-årige og hans venner, og den 13-årige blev i den forbindelse indhentet og tildelt et knytnæveslag i ansigtet, en lussing samt tre spark på benet. Herefter var det lykkedes ham at løbe fra stedet.

Gruppen af drenge bestod af minimum otte personer, og de beskrives alle som værende af mellemøstlig udseende og 11-15 år. De var alle på nær én maskerede med bandanaer trukket op over næsen.”

ANNONSE

Mest læst