Nyt

 

Vi har fået en henvendelse fra ph.d.-studerende Miriam Brems (Aarhus Universitet), som søger interviewpersoner:

Ph.d.-projektet undersøger brugen af ”alternative nyhedsmedier”, dvs. nyhedssider som tager et klart politisk standpunkt og formidler nyhedsindhold fra andre vinkler end etablerede nyhedsmedier.

Der bliver sagt og skrevet meget om denne type af nyhedsmedier, men det er sjældent, at vi hører fra dem, der rent faktisk bruger disse nyhedsmedier.

Derfor tager mit projekt udgangspunkt i brugernes perspektiv og undersøger, hvorfor flere og flere danskere opsøger alternative nyhedsmedier, hvordan dette nyhedsindhold modtages og bruges, samt hvilken betydning det har for den offentlige debat.

Jeg leder lige nu efter interviewpersoner, som bruger alternative nyhedsmedier, herunder Document.dk.

Interviewet handler overordnet set om, hvilke nyhedskilder, du bruger til daglig; hvorfor du bruger netop de nyhedskilder; og hvilke nyhedskilder du opfatter som vigtigst for dig og mest troværdige. Derudover vil der være nogle spørgsmål om syn på og deltagelse i demokrati og politik.

Interviewet tager 45-90 min., og kan ligge i løbet af efteråret (gerne september eller oktober). Interview-personer optræder under pseudonym, dvs. navn fremgår ikke af projektet.

 

Kontakt: miriam.brems@cc.au.dk

 

På forhånd mange tak for hjælpen!

Miriam Brems

Ph.d.-studerende, Aarhus Universitet

ANNONSE