Doc-TV

Francis Ford Coppolas film om Vietnamkrigen – Apokalypse NÅ! – viste hvor sterkt krigen preget mediene og omvendt: Hvordan mediene preget fortellingen om krigen. Det var mediene som avgjorde krigen i Vietcongs favør, sies det. I det minste vendte de opinionen mot Nixon. Nå risikerer Biden å bli en ny Nixon.

Biden forstår ikke hvor han befinner seg. Han er som det sies, clueless, har ingen anelse. Dramaet i Kabul er for stort til at mediene vil være med å spinne storyen på Bidens premisser. De ser dramatikken på bakken og et Hvite hus som er hjelpeløst. Det finnes ingen medier som ikke griper sjansen.

På pressekonferansen med utenriksminister Tony Blinken onsdag stilte Andrea Mitchell spørsmål som fikk Blinken til å krympe seg. Han hadde ingenting å si. Det har heller Biden som snur ryggen til journalistene så fort han har lest opp det forhåndsskrevne manuset. Hans forsvarsminister Lloyd C. Austin, sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan, forsvarssjef Mark Milley – de er alle clueless og et annet ord – heartless. Det er det som skriker fra sendingene: Hva er de laget av disse tjenestemennene og folkevalgte som tør å stå dere å kaste blår i øynene på publikum.

ANNONSE

Journalistene tror ikke lenger på dem, og bombene i Kabul vil bare øke presset.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

ANNONSE

Læs også

Læs også