Nyt

FN’s klimapanel offentliggjorde klokken 10 her til formiddag en ny rapport om verdens tilstand, og vanen tro er medierne et væg-til-væg-tæppe af NGO-propaganda. På Radio4 kunne meteorolog Jesper Theilgaard fortælle, at det stod skidt til. Direkte adspurgt, om der var positive ting i rapporten, svarede han humoristisk afvæbnende. Sådan taler en aktivist, og det er han også, uanset hvor mange ekspertkasketter MSM medierne giver ham på.

Der er noget helt galt, når talsmanden for en organisation som Folkekirkens Nødhjælp taler om ‘FN’s klimabibel’, og man får nemt det indtryk, at det først og fremmest handler om vestlig flagellanteri. Fra en officiel pressemeddelse fra Folkekirkens Nødhjælp, offentliggjort klokken 10.01 – Folkekirkens Nødhjælp efter ny FN klima-rapport: Frygter millioner af klimaflygtninge.

“‘FN’s nye klimarapport er uhyggelig og skræmmende læsning. Med mulige temperaturstigninger på 3-5 grader vil store dele af verden blive ubeboelig,’ siger Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp og uddyber:

Nu bliver vi nødt til at lytte til videnskaben og tage FN’s klimabibel helt bogstaveligt. Vi har ganske enkelt passeret det punkt, hvor klimaforandringer kan stoppes. Nu handler det om at begrænse skaderne.’ …

Politisk handling nu

‘Der skal handles nu. Og det skal være i en helt anden skala og med en helt anden hastighed, end vi hidtil har set. Der er globalt brug for et langt større fokus på både CO2-reduktion, klimatilpasning, genopbygning og udvikling til gavn for de millioner af mennesker i udviklingslandene, der allerede lider under klimaforandringerne.’”

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag