Hovederne på bloggen

“Lad os lige minde os selv om, hvem det drejer sig om. Mellemfolkeligt Samvirke, Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, Amnesty International, Red Barnet, Folkekirkens Nødhjælp og Care. Der er tale om organisationer, der både modtager millioner af skattekroner og får lov til at gå fra dør til dør og bede danskerne om penge. Et enormt privilegium, som ikke gives til hvem som helst. Faktisk stiller loven om indsamling decideret krav om en fornøden folkelig forankring, og uden at jeg ved en pind om lovens tilblivelse, vil jeg tillade mig at sætte spørgsmålstegn ved, om denne folkelige forankring er til stede. Organisationer, der kaster sig hovedkulds ind i så kontroversielle politiske kampe (og endda med et mindretalssynspunkt) er mere splittende end forankrede.”

Rune Selsing undrer sig over, at de godgørende og samfundsskadelige organisationer, som dybest set ikke har en folkelig forankring ud over venligboer-segmentet, alligevel får lov til at stemme dørklokker og tigge penge af danskerne ved store landsindsamlinger. I forvejen får disse organisationer millioner af skattekroner fra det offentlige. Læs Selsings indlæg her

 

 

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE10069895/flygtningelobbyen-skal-ikke-have-lov-til-at-stemme-doerklokker/

ANNONSE

Ét svar til “Flygtningelobbyen skal ikke have lov at stemme dørklokker”

  1. KnudMadsen siger:

    Ærgerligvis gider disse tiggende væmligboere ikke komme helt her ud bag ved Lars Tyndskids Mark, så jeg kan få lejlighed til at lufte min mening om disse modbydelige, ræverøde igle-organisationer.