Kommentar

Mens kriserne truer, er der ét spørgsmål, der overskygger alle andre: Prøver de, der styrer samfundet, at ødelægge det? Man skal se på, hvad politikerne gør, ikke hvad de siger.

Det er svært for de fleste at indse, at de, der styrer os, forråder os. Men hvis man ser på den politik, de fører, og resultaterne, er svaret vanskelig at komme udenom.

Jelena Bonner påpegede noget, vi alle ved, men ikke har “opdaget”: Migranter bliver behandlet som sårbare, der altid har brug for hjælp, og som ikke skal tage konsekvenserne af deres handlinger. Hos nordmænd er det omvendt.

ANNONSE

Vi ser systematisk diskrimination, og nordmændene registrerer det bevidst og ubevidst. Måske er det en del af grunden til, at fødselsraten er nede på 1,41 i Norge og 1,67 i Danmark? Man ønsker ikke at føde børn, der bliver andenrangsborgere i det, der burde være deres eget land.

Svenskerne er ekstreme, og denne politik fortsætter med at ødelægge samfundet. Det er ikke kun de enorme immigrationstal, der ændrer Sverige, det er regeringens politik, der gør, at et velfungerende samfund skydes i sænk på rekordtid.

Det er på tide, at borgerne vågner op og forstår, at hvis de ikke blander sig, følger vi efter.

Norge og Danmark har ikke den samme immigration, men til gengæld har vi politikere og NGO’er, der vil være bedst i klassen i den grønne omstilling. Vi har trods alt pådraget os en stor skyld ved udvinding af olie og gas. Det skal sones med enorme udgifter til vedvarende energi.

USA:

Hvis du vil forstå den umenneskelige karakter af regeringens politik, bør du se til USA. Biden aflyste alle Trumps restriktioner for immigration i Syden. Medier, der raser over Trumps bestræbelser på at holde terrorister ude, har ignoreret, at Biden åbnede alle vandhaner.

Byggeriet af grænsehegnet blev standset. Materialerne var klar og entreprenørerne blev engageret. I stedet betalte Biden dem for ikke at afslutte jobbet.

I Bidens USA gør ministerierne det modsatte af, hvad de er sat i verden til. Department of Homeland Security skulle overvåge grænsen. I stedet betaler de organisationer, der hjælper illegale. DHS har fungeret som partner for kartellerne, der smugler mennesker og fentanyl.

DHS The Department of Homeland Security’s kontor for generalinspektøren fandt, at nogle af de 110 millioner dollars fra den amerikanske redningsplan for migranter, der blev stødt på ved den sydlige grænse, blev misbrugt af NGO´er.

I nogle tilfælde blev pengene givet til illegale immigranter, der var sluppet udenom grænsepatruljen.

Rapporten skitserer, hvordan Federal Emergency Management Agency (FEMA) tildelte 110 millioner dollars i humanitære nødhjælpsmidler bevilget under ARPA for at “levere tjenester til familier og individer, som DHS er stødt på i samfund, der er mest påvirket af den humanitære krise ved grænsen i sydvest.”

På tidspunktet for revisionen var $80 millioner blevet tildelt 25 organisationer i grænsestater, og Generalinspektøren gennemgik $12,9 millioner i udbetalinger.

Men er det ikke parallelt med det humanitære bistandskompleks, som Norge og de andre nordiske lande har udviklet? De hjælper og bringer udlændinge til vores lande. Nu er “arbejdet” indrammet af konventioner og chartre, som betyder, at udlændinges rettigheder overtrumfer national lovgivning.

Biden har lukket mindst 6 millioner illegale ind på to år. Grænsepolitiet er blevet totalt demoraliseret og forvandlet til socialrådgivere.

Kartellerne er transnationale kriminelle organisationer, der samarbejder med Kina. De kontrollerer grænsen. Trafikken fortsatte ikke uden Biden-regimets stiltiende accept.

Det gør Biden til den største alfons og narkobaron i verden. Meget tyder på, at det er en bevidst politik.

Fentanyl dræber 300 amerikanere om dagen. Det er krigsførelse mod ens egen befolkning.

Statsminister i Norge Erna Solberg og mange danske politikere vil afkriminalisere stoffer. Det er et andet ord for legalisering.

Du behøver ikke spekulere over resultatet. Det gør Solberg med åbne øjne.

Valuta

Biden-regimet har øget pengemængden med 40 procent, den største stigning nogensinde. Det er denne vanvittige brug af pengepressen, der har udløst inflation.

Renterne på amerikanske statsobligationer er faldet, og de banker, der placerede penge i obligationer, har problemer. For at overvinde inflationen skal renten stige. Problemerne er stigende.

Derfor gik Silicon Valley Bank ned. Den var mere optaget af mangfoldighed end risiko.

Biden-regimet trådte ind og reddede indskud over de garanterede $350.000.

Igen fik kunderne følelsen af, at det ikke kan gå galt. Staten vil træde til og redde dem.

Men nu er bunden ved at falde ud af dollaren. Biden har misforvaltet USA i det omfang, BRICS-landene har haft hænderne fulde. Flere og flere lande indgår aftaler om ikke at betale i dollars. Brasilien og Kina har gjort det. Saudi-Arabien har gjort det. Petrodollaren holder sig oppe ved rent held.

Kina har sit Shanghai Cooperation Council. Den har ført en ret tam tilværelse, men er nu ved at vågne op. Flere og flere lande vil være med. Hvorfor? Lande, der ser den grønne omstilling ødelægge industripolitikken og økonomien, strømmer til Kinas lederskab. Kina er begavet med lederskabet af Biden. Kina havde planer om at blive verdensledende i 2049. Nu sker det på rekordtid under Biden.

Kan det have noget at gøre med, at Biden-familien har modtaget millioner af dollars fra kinesiske virksomheder? Dette er blevet bevist, men medierne vil stadig ikke sætte Bidens til vægs. Biden tror stadig, han kan slippe af sted med det. Men familiens korruption er nu en offentlig hemmelighed.

Spørgsmålet er: Er der bevis for, at Biden bevidst har truffet beslutninger, der skader USA og hjælper Kina?

For ikke længe siden båndlagde Biden 225.000 hektar skov i Minnesota, hvor nogle af USAs mest værdifulde mineraler findes. Vi taler om nikkel og kobber, metaller, der skal bruges til at producere grøn teknologi.

Søndag annoncerede det amerikanske indenrigsministerium og det amerikanske landbrugsministerium under præsident Biden en 20-årig tilbagetagelse af mere end 225.000 acres af det nordlige Minnesota skovland, som er hjemsted for nogle af de største indenlandske mineralreserver.  largest domestic mineral reserves

Ifølge House Committee on Natural Resources inkluderer dette forbud Twin Metals-minen, som udnytter store indenlandske forsyninger af mineraler som kobber og nikkel, der er nødvendige for vedvarende energi, computersystemer, forsvarsapplikationer og væsentlige husholdningsprodukter.

Hvorfor skulle Biden båndlægge mineraler som landet hårdt behøver både til eget brug og eksport? Der er kun et land som har fordel af dette: Kina.

Biden fører en slags omvendt opiumskrig mod sit eget land, siger Chris Bedford:

På trods af, at forsyningen af dyrebare mineraler i USA er opbrugt, foretog the Biden administration  i sidste uge et politisk skridt, der kun vil forværre problemet, ifølge GOP-lovgivere og eksperter.

“Dette har været et langvarigt problem, men den grønne bevægelse er i bund og grund en omvendt handel med opium, hvor USA til overpris køber grønne teknologier fra kinesiske producenter, som igen gør vores produktion dyrere,” sagde Christopher Bedford, administrerende direktør for Common Sense Society. Fredag som reaktion på “ Mornings with Maria.”

Det er svært at finde nogen rationel forklaring på en sådan beslutning.

Hele Biden-regimets energipolitik er en udstrakt hånd til Kinas stormagtsambitioner. USA er selvforsynende med energi, i modsætning til Kina, og blev under Trump selvforsynende for første gang. Den første ting Biden gjorde var at annullere de projekter, der sikrede denne selvforsyning: Keystone-rørledningen, fracking (højtryks oppumpning af olie), søgning på føderalt territorium, licenser i Alaska og Den Mexicanske Golf.

USA har fået en elite, der tjener penge på landets nedtur.

Det er helt bevidst. Biden-familien er bare en korrupt inkompetent afart af en elite, der synes, det er helt OK at sælge deres land ud.

De importerer millioner af udlændinge med samme foragt som Hitler, der ved slutningen af ​​Anden Verdenskrig ikke mente, at tyskerne havde fortjent ham. De fortjente at gå til grunde.

Parallellen i Europa er elitens omfavnelse af islam, som når nye højder under dette års ramadan.

Det er den samme foragt for deres egen befolkning. Vi har heller ikke gjort os værdige. Vi fortjener også undergang.

https://www.foxbusiness.com/politics/biden-slaps-20-year-mining-ban-on-minnesota-land-give-more-power-china

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid