Kommentar

I aftenens udsendelse tog Tucker Carlson påstandene op om, at amerikanerne har finansieret biolaboratorier i Ukraine. Dette blev på det kraftigste afvist af de amerikanske medier, ligesom i Norge, hvor faktisk.no stemplede det som konspirationsteorier inspireret af russisk propaganda.

Tucker sagde, at hans personale heller ikke ønskede at påtage sig en så delikat sag uden beviser. Tucker er allerede anklaget for at løbe Putins ærinde.

Men så kom tirsdagens Senatshøring, som gik live på C-Span. Der brugte Marco Rubio sit sidste minut til at stille viceudenrigsminister Victoria Nuland et spørgsmål: Driver USA biolaboratorier i Ukraine? I stedet for et kategorisk afslag svarede Nuland: -Ja, men det er defensivt, og nu er vi bange for, at russerne kan få fat i farlige patogener.

Nu var der mange, der spidsede ører. Sad USA´s fremmeste ekspert i Ukraine og bekræftede, at USA finansierede biolaboratorier i Ukraine? Naturligvis.

Indrømmede hun samtidig, at USA ikke havde kontrol over farlige patogener og måtte skubbe russerne foran sig? Hvorfor blev de farlige stoffer ikke sikret? USA havde advaret om krig i flere måneder.

ANNONSE

Som Document skrev: Den amerikanske ambassade og udenrigsministeriet har bekræftet på deres hjemmesider, at laboratorierne eksisterer, selvom siderne er blevet fjernet. Der eksisterer en film af senator Dick Lugar, der åbner et laboratorium.

USA bekrefter «biologiske forskningsanlegg» i Ukraina

Den totale kovending er mildest talt overraskende og igen totalt ødelæggende for tilliden til de amerikanske myndigheder.

Først samarbejdede de med kineserne om udviklingen af ​​corona-virussen. Da det siver ud, hjælper de med at dækkeover hvem, hvad og hvor, under ledelse af den ansvarlige for finansieringen: Anthony Fauci.

Der er så mange tillidsbrud bag og under pandemien, at det tyder på, at nogen har overtaget magten indefra, og de er ligeglade med befolkningens velfærd.

De norske myndigheder har også deltaget i karrusellen, og det kan være en af ​​grundene til, at Erna Solberg kunne gøre de beslutninger, der blev truffet i foråret 2020, klausulerede i 60 år.

Vi ser en runddans, hvor Washington, Big Pharma, Kina, WHO, e-services og Big Tech indgår i en cyklus, der skal rette tiltagene mod befolkningen og informationsstrømmen, så folk ikke aner uråd.

Men denne konstellation har ikke fuldstændig kontrol over, hvad den gør. Biden er et løst missil på dækket, og hans vaccinetvang mod den offentlige sektor var dråben.

Vi ser en gentagelse af den samme hensynsløse politik, som guvernør Andrew Cuomo førte i New York City, hvor covid-patienter blev indlagt på plejehjem til rekonvalescens. Tusindvis af gamle døde og de korrupte medier skjulte sandheden. Når det kom til stykket, var de mere bekymrede for, om Cuomo hånede en medarbejder, end at han var ansvarlig for 6.000-7.000 dødsfald.

Biden-regimet gentog dette på nationalt plan, da det betalte medierne for ikke at offentliggøre de skadelige virkninger af vaccinerne.

Igen og igen ser vi en korrupt magtelite, der gør alt for at redde sit eget skind.

Vesten foregiver at være overmægtig, men det er en illusion. Der vil komme fødevaremangel og uoverstigelig inflation til grundigt at belære os.

Moser fortæller, at Kina for mange måneder siden indgik handelsaftaler med Rusland, så Kina så at sige ejede lasten, før den havde forladt russisk jord. Sanktionerne gælder således ikke for disse varer.

Ikke desto mindre appellerer vestlige politikere som EU’s Josep Borrel, Boris Johnson, Macron og en række amerikanere fortsat til Kina om at være mægler.

Den grimmeste mistanke er, at mange på den vestlige side ved, hvad de laver. De har solgt sig selv til Kina for længe siden, inklusive Biden-familien.

Hvis uretfærdig berigelse skal straffes – a la Ruslands oligarker – kunne woke-eliten starte med deres egen, f. eks. familien i Det Hvide Hus.

ANNONSE