Kommentar

Da Trump styrede, beskyldte Demokraterne og medierne ham for at «rive småbørn fra mødrene». Medierne viste billeder af «børn i bur». Men det viste sig at billederne var fra Obamas tid. Nu er modtagelsescentre som her i Donna, Texas, fyldt til bristepunktet. Ophold som skulle vare i 72 dage, strækker sig over ti dage. Uledsagede mindreårige lever tett i tett. Med covid. Forholdene er ubeskrivelige, og pressen har ikke adgang. Ved et modtagelsescenter skal der være sket seksuelle overgreb. Familier indlogeres på hoteller. Biden-administrationen gør ikke noget forsøg på at dæmme op for strømmen. De udvider kapaciteten. Det siger alt: De vil at den skal fortsætte. F

Definitionen på et kup er at man skubber den legitime magt til side og tager over. Det er dét Demokraterne og Corporate America har gjort, og de er ikke færdige med jobbet. Derfor slipper de millioner af fattige over grænsen og lader dem flygte uden ID til hele USA for at «berige» nationen. Dette er mennesker som i juridisk forstand har bragt sig ulovlig ind i USA, men de belønnes med gratis hotelophold, velfærdsydelser, skole og gratis sundhedssystem. Myndighederne viser klart hvem de foretrækker. De skifter befolkningen ud.

Dette begreb – befolkningsudskiftning – er det store tabuord både i Europa og USA. I et land som Frankrig kan man blive straffet for at bruge det. I racismesagen mod Lars Hedegaard sagde en dansk ret at det spillede ingen rolle om det han påstod om muslimers behandling af deres døtre var korrekt. Fakta spillede ingen rolle. Det var den politiske betydning som betød noget.

ANNONSE

En lignende udtalelse har vi fra en amerikansk domstol: Fakta spiller ingen rolle. Det er «deres» definition af racisme som betyder noget.

Tucker Carlson nægter at give efter. Han nægter at gå med på at «de» skal definere virkeligheden. Demokraterne og medierne vil eje denne ret, og de har nu også domstolene i ryggen. Hvilket slags samfund bliver dét?

Vi ser akkurat den samme udvikling i Vesteuropa/Norge. Norges statsminister, Erna siger: – Jeg er fra Bergen. Hvordan kan du sige noget så stygt om mig/os?

NRK supplerer: konspirationsteorier.

Men Tucker har en større platform end både NRK og Erna. Han er USA’s mest sete talkshow-vært.

I nat tog han udgangspunkt i det som er kernen i befolkningsudskiftningen: demokratiet.

For hver ny importeret indvandrer devalueres værdien af indfødte amerikaneres stemme.

Suveræniteten i demokratiet ligger hos folket, men så må grænserne beskyttes. Ellers er det ingen nation.

Den store multikulturelle svindel går ud på at forblinde folk med snak om et flerkulturelt Utopia. Hvem tør eller vil være imod Utopia? Vil du ikke leve i en hippiestat? Hippierne blev født i Californien.

Det begyndte under Reagan

Californien var en gang Utopia. Det var et af de mest vellykkede samfund i historien, med et BNP som blev rangeret som nummer ni i verden. Det havde alt. Indtil Ronald Reagan – to gange guvernør – blev præsident og undertegnede amnestiloven for tre millioner ulovlige indvandrere i 1985. De fik gratis skole og gratis sundhedsydelser. Reagan troede han havde sat streg under, at de illegale ville blive amerikanere og at grænserne ville fungere. I virkeligheden åbnede han portene. Siden har illegale strømmet til USA fra hele verden. Lige som nu; mere end 50 nationaliteter er registreret.

Man anslår at der nu lever 30 millioner illegale i USA. Det er derfor Demokraterne vil gøre brevstemmer til normalen og kalder krav om ID for racistisk. Hvis Demokraterne får den nye valglov igennem i Kongressen, vil Demokraterne eje USA for al fremtid.

For at få fremgang i processen, har de fået Corporate America med sig: De er gået ud og har krævet den beskedne valgretslov i George for «Jim Crow», dvs. racistisk. 120 CEO-er (topchefer) havde i weekenden et zoom-call, viralt møde, hvor de aftalte hvordan de skal medvirke til at valgloven bliver føderal og helt «fri».

De bruger fine ord, men i virkeligheden handler det om umyndiggørelsen af amerikanerne, uanset hudfarve. Det handler om et legalt kup. En detronisering af det amerikanske folk. De vil ikke længere være herre i eget hus.

30 millioner illegale og nye millioner som strømmer til vil selvsagt være taknemlige og vide hvem det er som hjælper dem til et nyt liv.

Mens standarden i amerikanske storbyer falder – Los Angeles er den største latinamerikanske by efter Mexico City –, kan indvandrerne øge deres levestandard.

Men samtidig stiger flugten fra stater som Californien. Ikke bare middelklassen, men også cremen af samfundet, lederne, topcheferne, de rige, flygter til delstater som fremdeles er Amerika. Men de tager hippiekulturen med sig og forvandler også disse områder til noget helt andet og sætter den samme proces i gang som ødelagde Californien.

Det er ikke tilfældigt at en af lederne for Black Lives Matter har brugt over tre millioner dollar på fire ejendomme i hvide områder. De sorte presses også af den store indvandring. Fra at udgøre 13 procent af befolkningen i Los Angeles er sorte nu bare 6 procent. Også sorte flygter.

Skulle de ikke være glad for at de får tilførsel af mange mennesker med mørkere hud end hvide? Det er kun demagoger som udtrykker sig på den måde og behandler voksne som børn.

De er hensynsløse. De bryder sig i virkeligheden ikke om mennesker.

Instruktivt

Det er lærerigt at se Tucker snakke om Amerika. Det samme sker her.

Myndighederne tager en gruppe «asiater» eller «arabere» og lader dem få privilegerede stillinger, de kvoteres ind i det offentlige og kan takke den liberale elite for deres position. Der opstår en ny alliance, og myndighederne er klar over at den indfødte befolkning ser hvad som foregår. De vedtager derfor racisme- og hadlove de kan bruge for at holde folk i ave.

Det er akkurat samme politik som i USA, men det tager os lidt længere tid at gennemskue den. Protestantismens kronisk dårlige samvittighed hænger ved, selv om troen er borte.

Fordi USA har så lang erfaring med racer, gennemskuer de lettere bedraget. Demokraternes og mediernes voldsomme overdrivelser gør at folk reagerer. Samtidig bliver de bange, for når folk bruger race som våben, kan det få uforudsete konsekvenser. Rige sorte ser fordelen ved at bruge racekortet.

Will Smith meddelte mandag at han ikke kom til at lave filmen om slaveriet, «Emancipation», i Georgia alligevel, pga. den nye valglov. Will Smith er ikke dum. Hans beslutning vil ramme sorte i Georgia som behøver jobbene og pengene. Så hvorfor siger han alligevel noget så dumt? Fordi det er dét man gør, hvis de store chefer siger «hop». Da hopper Will Smith, og sådan er det over hele linjen.

Trolden sprækker i solen

Vil amerikanerne klare at vende skuden? Vil de klare at tage magten tilbage i deres eget land? Eller vil de hjælpeløst se på at en korrupt elite tilraner sig al magten? Svaret på det kan afgøre også Europas skæbne, for uden Amerika intet Europa. Hvis ikke amerikanerne klarer at forsvare friheden, vil vi næppe gøre det.

Tucker sætter fingeren på det afgørende punkt. Han afslører bedraget: De importerer nye vælgere, vel vidende om at de kan kuppe den demokratiske proces. Der er jo valg, ikke sandt? Den som drager legitimiteten i tvivl, er højreekstrem og snakker «brunt». Det er disse koblinger eliten forsøger at etablere.

Men det er en kynisk bluff.

Tucker siger det sådan: De hader dig fordi de har ødelagt dit land.

Det er en dyb sandhed. De stritter imod at erkende hvad de har gjort. I stedet lægger de folket for had.

Er det mærkeligt at eliten hader Tucker?!

 

ANNONSE