Kommentar

Joe Biden holdt en næsten en halv time lang tale onsdag aften, hvor han opfordrede folk til at stemme. Meget var på spil. Mørke kræfter vil tage over, sagde Biden. Men mange af dem, der så med, er kommet til den konklusion, at han og hans administration er de mørke kræfter.

Eller som El Salvadors præsident sagde til Tucker Carlson: Ødelæggelsen af ​​Amerika er ikke noget, der skete af sig selv. Nogen ville det og fik det til at ske.

De mest iøjnefaldende eksempler er importen af ​​udlændinge over grænsen i syd: 5,5 millioner mennesker siden Biden tog over. Sammenlign det med Europa i sommeren 2015. Vi synes, 1,1 mio. til Tyskland var ekstremt. Det er fem gange så mange. Bill Melugin viste billeder af 400, der kom til tiden. Alle var unge mænd i den værnepligtige alder.

Biden samler ikke kun vælgere, han samler en privat hær. Folk, der bor i Amerika, ved, at dette foregår døgnet rundt. De ved også, at fentanylen strømmer ind og dræber unge amerikanere i tusindvis. De ved, at Biden og hans folk kunne stoppe dette, men det vil de ikke.

ANNONSE

Alt, hvad der kommer ind, kommer under kartellernes kontrol. De har fuld kontrol over grænsen. Så hvordan kan trafikken fortsætte, uden at Biden-regimet vender det blinde øje til?

De illegale migranter er spredt over hele USA. Det er ikke den landsby eller by, der ikke har mærket presset. Det lyder derfor ekstremt kynisk, når Biden taler om demokrati og respekt for valgprocessen. Han er selv den største ødelægger af legitime valg. Demokraterne ønsker, at folk skal kunne stemme uden identifikation. For hver illegale, der stemmer, annullerer de legitime amerikanere. Men det nævner Biden ikke. Han taler bare om, hvor dejligt det er at stemme. Men det er ikke vidunderligt, hvis nogen stjæler din stemme.

Efter valget i 2020 mente 39 procent af alle amerikanere – alle amerikanere – at valget ikke var gået rigtig for sig. Kan det være frygt for at blive stillet til ansvar, der nu generer Biden? Hvis der kommer en rød tsunami, vil kongresudvalgene få meget at lave. De skal gennemgå valget i 2020. Det kan ende med, at Biden bliver erklæret for illegitim præsident.

Der skal kun et alvorligt tillidsbrud til, før hejseværket begynder at svaje.

Biden har ført en politik, som om han hader det amerikanske folk. Det er hvad folk oplever. Derfor gør hans ord og fagter intet indtryk på dem. Han er en bitter, sur, ondskabsfuld gammel mand, som snart vil blive stillet til ansvar.

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige