Kopierede/fra hoften

George Grosz Selvmord (1916)

Programmet om bekæmpelse af intern terrorisme i USA er et carte blanche til kontrol, overvågning, udstødning og straf af alle som måtte vove at opponere mod den politik som Biden og woke-Amerika står for. Det holder med en tweet om nedlukning, for ikke at snakke om valget, for at få det onde øje på dig.

-Dette er fascisme, siger Tucker Carlson.

-Amerika var et splittet land under valget 3. november. Med den nye administration er det blevet mange gange værre. Mange folk begynder at blive rigtig bange. Jeg er en af dem.

Tucker åbner med at fortælle om et pizzabud som var deprimeret og ensom. Han traf en kvinde på nettet. Buddet var muslim og legede lidt med islamistiske tanker. Kvinden lod som om hun var interesseret, indtil hun pludselig forsvandt og blev erstattet af en anden, som ikke var optaget af kærlighed, men jihad. Hun opfordrede ham til handling.

ANNONSE

Khauul Abu Rayyan var ikke så ivrig som kvinden og endte op med ikke at gøre noget. Men han blev alligevel arresteret af FBI og fik fem års fængsel på en vag paragraf.

Dette er ikke første gang FBI har provokeret terrorplaner frem, som der så ikke er blevet noget af. Alligevel bliver de implicerede dømt. CNN afslørede historien efteråret 2017.

Men nu slår CNN kontra: De går helt ind for at FBI skal infiltrere højreorienterede grupper og benytte samme metoder mod dem. At FBI dermed går fra at være politi til en politisk operatør, bekymrer dem ikke så længe det rammer højresiden.

Dette er del af den glidning som Demokraterne, medierne og Big Tech står for.

I programmet som justitsminister Merrick Garland lagde frem denne uge, står der eksplicit at bankvæsen, Big Tech, FBI, efterretningstjenester, justitsvæsen og politiske myndigheder skal samarbejde. Da er der næsten ingen steder at gemme sig.

Vejen mod et fascistisk samfund er stukket ud.

ANNONSE