Kommentar

Putin viste at han forstår hvad som foregår i USA da han sagde til NBC at 450 blev arresteret i Kongressen efter 6. januar. For hvad? For at stille politiske krav. De kom ikke for at stjæle Pelosis laptop. Putin viser at han ser at USA er ved at spidde sig selv.

Biden-administrationen er i færd med at overtage staten indefra og gøre den til et værktøj for at USA skal blive en et-partistat. Det sker ved at der importeres millioner af stemmekvæg, i tillæg til de ca. 30 millioner som allerede bor der, og som Demokraterne vil have skal kunne stemme uden ID.

Når Republikanere protesterer, svarer Corporate America, medier og Big Tech at det er Jim Crow, et udtryk fra tiden efter slaveriet da Demokratiske politikere i syd forsøgte at fastholde magten.

ANNONSE

Justitsminister Merrick Garland holdt sidst tirsdag en tale i forbindelse med præsentationen af en rapport om den indre trussel: Hvide nationalister. Disse må spores op og elimineres. Det kan ske på forskellige måder. I forsvaret skal der ansættes politiske kommissærer af samme type som bolsjevikkerne gjorde, som skal rense de militære rækker for uønskede elementer. En ordning med angiveri og spionage skal iværksættes. Samtidig opfordres Big Tech til at hjælpe med at opspore de farlige.

Det, vi har set af overvågning og udrensning til nu, er bare småtterier mod det som varsles. Nu skal politisk overvågning og udrensning sættes i system. Alle som kan mistænkes for Trump-sympatier vil få sparket fra politi, forsvaret og den offentlige sektor overhovedet. De som vil beholde jobbet må trække skuldrene op og håbe ikke en twitter-melding kan fælde dem.

USA bliver det nye Kina,

Da udenrigsminister Tony Blinken mødte Kinas toppdiplomater i Alaska, belærte de ham: I skal ikke fortælle os hvor skabet skal stå, I som er fulde af systemisk racisme.

USA er ved at rive sig selv i stumper og stykker og det virker ikke som om Bidens administration forstår at udrensningen hjemme bliver en boomerang ude.

Det fik vi et fantastisk eksempel på i interviewet som ABC havde med Putin for ikke længe siden.

KEIR SIMMONS, NBC:  Did you order Alexei Navalny’s assassination? 

(Beordrede du mordet på Alexei Navalny?)

PUTIN: Selvfølgelig ikke. Vi har ikke den form for vane med at myrde nogen. Det er nummer et. Nummer to, jeg vil spørge dig: Bestilte du mordet på den kvinde, der gik ind i kongressen, og som blev skudt og dræbt af en politibetjent? Ved du, at 450 personer blev arresteret, efter at de trængte ind i kongressen? Og de tog ikke derhen for at stjæle en bærbar computer. De kom med politiske krav.

For woke-politikere og woke-medier giver svaret ikke mening. De ser ingen parallel mellem behandlingen af Navalnij og oprørerne i Kongressen.

Men her møder Biden sig selv i døren: Også Kina bliver rasende over at blive stillet til ansvar og i forlegenhed offentligt og udlændinge har ikke haft særlig sympati.

Nu er det USA som bliver taget med bukserne nede og hvis Biden ikke fatter pointet – og det er der intet som tyder på at han gør – vil USA´s goodwill forsvinde og landet vil havne i samme kategori som Kina og Rusland.

Putin ved det selvsagt. Putin er en dreven spiller og kulturelt står han nærmere USA end Kina.

Hans nådestød mod Biden er at han spørger: De 450 som blev arresteret for at have trængt ind i Kongressen, de var da ikke bevæbnet og de kom ikke for at stjæle Pelosis laptop, de kom for at stille politiske krav. Så hvor er Bidens legitimitet? Han viser at han tåler politisk opposition lige så lidt som Putin.

Putin kunne have sagt: Welcome to the club. Han forstår udmærket godt hvilket spil Biden og hans folk driver på med. De har kopieret flere kapitler fra håndbogen for autokratier: Instrumentalisering af medier, retsvæsen og politi til politiske formål.

Det sidste som river benene under ham er afsløringen af at FBI deltog som ledere af stormen på Kongressen. Det hele virker til at have været et set-up, inklusive bomberne ved Republikanernes og Demokratenes hovedkvarter aftenen i forvejen.

Politi, som begynder at optræde politisk, begår mange fejl. Det er ikke deres job. De bevæger sig i et terræn de ikke forstår.

Katten er ude af sækken og justitsminister Garland og FBI-chef Christorpher Wray fremstår som de skarprettere og bødler de er. De ødelægger USA indefra.

Biden vil møde Putin på hjemmebane og der vinder Putin. Foreløbig.

ANNONSE