Kommentar

Når historien om USA og den vestlige verden skal skrives vil narko figurere højt på listen over faktorer som ødelagde os. Ikke bare fysisk, men også åndeligt.

Biden-familien er selv et grelt eksempel. Hunter har været afhængig i mange år og har haft utallige ophold på afvænningsklinikker. Narko er blevet ligeså sædvanlig og udbredt som alkoholisme, men med mere dødelig udgang. Betty Ford var førstedame, men blev indlagt. Det samme var en hel række filmstjerner. Richard Burton sagde engang, at lyden af isterningerne i det første whisky-glas gav genlyd som kunne høres i omgivelserne. Nu var han faldet i igen. Mange stjerner sled med piller og alkohol.

Heroin tog mange stjerner. Janis Joplin, Jimi Hendrix.

Men med methamfetamin og fentanyl snakker vi om noget helt andet. Fentanyl er 100 gange stærkere end heroin, så stærkt at man balancerer på dødens rand bare man tager en pille. Det er der mange amerikanere gør, og det bliver deres sidste.

De, der laver pillerne får dem til at se ud som kopier af smertestillende piller. Det er vanskelig at se forskel. Producenterne går bevidst ind for at snyde kunden.

Dødeligheden er enorm. ABC News har lavet en dokumentar som er værd at se. Den viser hvordan fentanylen kommer ind fra Mexico. Efter at Biden åbnede grænsen er kvantaene eksploderet. Kartellerne tvinger folk til at være muldyr.

ANNONSE

ABC-journalister er varsomme med at afsløre de politiske tråde. Men tager til Kina, hvor fentanylen stammer fra. Gæt hvor? Wuhan, byen med laboratoriet som eksperimenterede sig frem til covid-19. I samme by produceres fentanyl.

En journalist siger, at Kina i dag ikke længere tillader, at fentanyl færdigbehandles i Kina. I stedet sendes råvarerne til Mexico, hvor kartellerne har avancerede laboratorier. Det, vi ser i dokumentaren om madlavning over åben ild, er kun en illustration. Kartellerne rekrutterer direkte fra afgangsklasserne i kemi på universitetsniveau. De kan tilbyde så høje lønninger, at der med garanti er kemikere, der siger ja.

Før tog grænsepolitiet mange af stofferne. Med 240.000 illegale, der krydser grænsen hver måned, er opgaven uoverkommelig. Fentanyl strømmer ind i USA, hvor det tager unge liv fra alle samfundslag.

I et county i Californien, Riviere, registrerede politiet 11 dødsfald på en weekend. Men samfundet – altså politikere og medier – lader som ingenting.. Bliver nogen skudt, kommer der lovændringer, men fentanyl dræber titusinder. I 2021 var der over 100.000 dødsfald ved overdosis. De fleste med fentanyl.

Alligevel sker der intet.

Problemet var stort i starten. Da Biden-regimet åbnede landets grænser på vid gab, gav man kartellerne frie hænder og skabte den perfekte storm.

Amerikanske unge betaler prisen.

Bidens egne børn har fået deres liv ødelagt af stoffer. Ikke kun Hunter, Ashley også.

Biden er ligeglad med sine egne børn eller USA. Det er den totale ligegyldighed og kynisme.

Kartellernes magt er vokset, siden Biden tog over. Han har gjort det muligt. Biden vidste det på forhånd. Kartellerne kontrollerer grænsen på den mexicanske side. Ingen kan komme over uden dem.

Nu strækker kartellernes magt sig også til den amerikanske side.

Dette vidste Biden-regimet ville blive resultatet. Alligevel giver de fuld gas. Det kan kun betyde, at de har en form for forståelse med kartellerne om trafikken. De profiterer af det ligesom demokraterne.

De mener, at 100.000 døde er prisen værd.

Det er den ultimative kynisme. Hvis dette får lov til at fortsætte, bliver USA et ødelagt land, altså det USA, der var. Biden-regimet importerer nye borgere, som han hævder, er mere amerikanske end de oprindelige.

Der ligger en plan bag. En intention. Ændre befolkningen.

Fentanyl får det til at gå lidt hurtigere.

ANNONSE