Dag: 17. juli 2021

Tucker Carlsons fjender blandt politikere og i de venstreorienterede medier er talrige, og de er ikke sarte i deres valg af midler for at tilsvine og ødelægge ham. For at sige det lige ud: De er komplet skamløse. Ubegavethed og skamløshed er en ulækker cocktail.

Les Mer...

Magdalena-mesteren,, trolig aktiv i Bruxelles c.1483 – c. 1520. Olje på eiketre, midtfeltet 42 x 30 cm, sidefløyene 43 x 14 cm, privateie, I midtfeltet sitter en tronende Madonna med Jesusbarnet, i venstre fløy apostelen Filip, og til høyre den hellige Helena (keiser Konstantins mor, som i følge legendene gjenfant det sanne kors), og giverinnen […]

Les Mer...

“Der er en klar overvægt af folk uden for kommunen i weekenden i højsæsonen.”, forklarer konservative Andreas Weidinger, og selvom han ikke ligefrem fråser med sandheden, så fangede Enhedslistens Jeanne Toxværd det straks.

Les Mer...

Hvis PCR-testerne på stedet alle var muslimer, så var det ikke sket. De har 100 procent styr på pigerne, og det handler ikke om at drengene har fået en dårlig opdragelse. Antipati mod fremmede (i reglen: ikke-muslimer) er en integreret del af opdragelsen.

Les Mer...

USA synker stadig ned i det hængedynd, som består af elitens korruption og magtmisbrug. Før var det udenlandske krigere, der var hængedyndet. Nu er det deres eget land og dette er den egentlige krig, som vil afgøre ikke bare USA´s, men hele Vestens fremtid.

Les Mer...

Tidligere i juli blev to ældre mænd udsat for et brutalt røveri på Väster i Lund. Nu fortæller Jan Hörnlund og Bo Nilsson om den skræmmende oplevelse.

– Vi kunne være blevet slået ihjel. De her drenge gav fuldstændig fanden i om vi overlevede eller ej, siger Bo Nilsson til SydSvenskan.

Les Mer...