Nyt

Min påstand: Hvis PCR-testerne på stedet alle var muslimer, så var det ikke sket. De har 100 procent styr på pigerne, og det handler ikke om at drengene har fået en dårlig opdragelse. Antipati mod fremmede (i reglen: ikke-muslimer) er en integreret del af opdragelsen. Havde kommunen ikke haft problemer med at få testet Vollsmoses beboere, så havde Ambulance Syd ikke frivilligt parkeret testbilen ved Abildgårdsskolen.

Det administrationschefen kalder ‘en lille smule uhensigtsmæssigt’ opførsel, er følge TV2 Fyn politianmeldte ‘dødstrusler’. En historie fra Fyens.dk – Personale følte sig truet: Aggressive unge lukkede teststed ved Odense-skole.

“Onsdag blev der lukket for PCR-testning på Abildgårdskolen i Vollsmose et par timer tidligere end planlagt. …

Det oplyser Martin Jakobsen, administrationschef i Ambulance Syd, som står for de testbiler, Region Syddanmark sender ud.

– Der var en gruppe unge, lokale drenge, fem-seks stykker, som opførte sig en lille smule uhensigtsmæssigt, så vores personale følte sig truet. …

– Havde de nogen særlig grund til at være aggressive?

– Ikke mig bekendt, og personalet kunne heller ikke sige hvorfor. Det kom ud af det blå. Det sker en sjælden gang imellem…”

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria