Dag: 16. april 2021

Foto: Hagen Pelka, Wikimedia Commons. De fleste synagoger bygget i tre i de områder som var tysk-okkuperte 1939-45 finnes ikke lenger. De ble som regel satt fyr på. Denne synagogen ble imidlertid tatt i bruk som låve allerede i Sovjet-perioden, og fikk etter hvert stå og forfalle. Restaurasjonsarbeider er påbegynt. Om denne synagogen og andre […]

Les Mer...

Islamophilia,  glæden ved, kærligheden til islam,  er navnet på en lille bog eller pamflet af Douglas Murray,  hvor i han med sit sædvanligt skarpe vid afslører  hvordan  mange ledende folk i Europa  fra de talende klasser  dvs  forfattere, politikere  og  kirkelige dignitarer udtaler sig  med forbløffende  klarhed  ikke så meget om frygten for islam men derimod  om kærligheden til denne mellemøstlige religion .

Les Mer...

Man skal være radikal for at mene at alle har ret til at bo i Danmark, eller også så skal man være en 17-årig teenagepige. Freya Luna går på ‘Forfatterlinjen’ på Dansk Talentakademi, og vil gerne være journalist. Der er noget med verdensreddere og skønlitterær journalistik.

Les Mer...

“Hvordan fanden kan Basil Hassans hollandske hustru med nigeriansk baggrund, Ojone Igala, blive til ‘DANSK IS-terrorist’???”, skrev en ‘Jørgen Nielsen’ her i kommentarsporet.

Les Mer...

Livet efter Donald Trump er ikke nemt for de store amerikanske tv-stationer. Bedst går det for Foxnews (minus 6 procent), værre for MSNBC (minus 26 procent) og værst for CNN (minus 45 procent). Nyhedsformidling handler mestendel om integritet, og her post-Trump fremstår CNN totalt afklædt. Her en relateret afsløring af Project Veritas, der har været undercover og talt med CNN-chefen Charlie Hester.

Les Mer...

Socialdemokratiets overborgmester i København sender muslimske hilsner i fællesskab med formanden for en kønsopdelt pakistansk forening. 

Den pakistanske indvandrer var en del af den radikale Zenia Stampes valgplakat-team i forbindelse med det seneste folketingsvalg. 

Les Mer...

Youtuber og frihedsaktivist – Lars Kragh Andersen – er blevet anholdt af politiet.

Fredag morgen mellem klokken seks og syv trængte politiet ind i Lars Andersens lejlighed. Politifolkene slog døren til lejligheden ind og gik ind i lejligheden med trukne våben.

Les Mer...

DR P1 gennemfører et ukritisk interview med muslimerne Kasper Mathiesen og Naveed Baig om deres islamiske manifest.

DR glemmer at fortælle, at Kasper Mathiesen har hyldet Osama bin Laden og Hizb ut-Tahrir – og Naveed Baig har truet med drab i en københavnsk moské.

Les Mer...

Den tidligere formand for Repræsentanternes Hus, historikeren Newton Gingrich, mener, at selve det amerikanske samfundssystem er i dyb krise og truet af opløsning.

Les Mer...

Der har bredt sig en ny trend på de sociale medier blandt de politikere, der understøtter den muslimske masseindvandring til Danmark. Først går politikeren ud og ønsker ‘glædelig ramadan’ til de muslimske vælgere.

Efter nogle dage smider de samme politikere offerkortet. De islamofile politikere har fået kritiske tilbagemeldinger grundet deres leflen for de indvandrere.

Les Mer...