Kopierede/fra hoften

Til demonstrationen for herboende syrere talte radikale Rasmus Gamst Beltofte, der pointerede at ‘Nordstjernen’ udstak kursen. For Arabien, forstås. Man skal være radikal for at mene at alle har ret til at bo i Danmark, eller også så skal man være en 17-årig teenagepige. Freya Luna går på ‘Forfatterlinjen’ på Dansk Talentakademi, og vil gerne være journalist. Der er noget med verdensreddere og skønlitterær journalistik.

Fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern – Også 17-årige Freya demonstrerede for syrerne: – Jeg skulle have hjulpet til i to uger i en syrisk flygtningelejr.

“17-årige Freya Luna Andersen var blot en af de knapt hundrede borgere, der onsdag havde taget opstilling udenfor rådhuset i Holstebro, for at vise sin utilfredshed med de syrere, der i disse måneder får indraget deres opholdstilladelse. …

– Jeg og nogle venner skulle have hjulpet til i to uger i en syrisk flygtningelejr sidste sommer. Men flygtningelejren turde ikke, at lade os komme derned. Det var ikke sikkert for os dernede. Men hvorfor er vores liv mere værd, end de syriske flygtninge, man nu vil sende derned, lød det vredt fra den unge danskfødte.”

 

ANNONSE