Dag: 7. april 2021

Propagandaen er intens i disse dage, men nogle gange bliver det hele lidt for gennemsigtig. BT bringer en historie om 61-årige Akram, der er gået viral, selvom de har researchet den ihjel. Akram døde ikke efter at have læst et brev fra Udlændingestyrelsen, men under en fodboldkamp med familien flere måneder senere.

Les Mer...

Midt i København skal der stå en syv meter høj hyldest til en drikfældig enlig mor, der var dømt for børnemishandling, plyndring og ildspåsættelse, og som opfordrede til drab på mennesker, der ikke ville det samme, som hun ville.

Les Mer...

Caspar David Friedrich (1774–1840) Olje på lerret, 31,3 x 43,5 cm, Alte Nationalgalerie, Berlin. Seilskip, og for den saks skyld også månen, forekommer i ganske mange av Caspar David Friedrichs malerier – og blant dem finner vi også noen dramatiske skipbrudd. Man kan kanskje anta at skipene også har en symbolsk betydning, selv om man […]

Les Mer...

Det som sker i USA er hinsides ord og udviklingen går med rekordfart. Tucker Carlson gør en heroisk indsats. Han har taget et retorisk greb. Han tager Demokraterne og medierne på ordet: 6. april var det tre måneder siden Qanon stormet Capitol Hill. “Alle” husker hvor alvorlig det var. Chuck Schumer (D-NY) sagde USA havde fået en ny dato indgraveret i den nationale hukommelse, på linje med Pearl Harbour.

Les Mer...

Det helt spesielle med Svjatoslav Richters forståelse av Sergej Rakhmaninovs D-dur-preludium op. 23 nr. 4, er hvordan han klarer å profilere flere forskjellige melodilinjer samtidig.

Les Mer...

Biden will, in his American Jobs Plan as it’s formally called, create millions of good-paying jobs. Many of those jobs, however, will not be in America,. For three principal reasons, his jobs plan will create full employment in China.

Les Mer...

Det tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Partis centralkomite, Jens-Peter Bonde, er død. Han blev 73 år. Jens-Peter Bonde begyndte som folketingskandidat for Det Radikale Venstre og blev landsformand for partiets ungdomsafdeling.

Les Mer...

Ifølge hjemmesiden Globalnyt, der er Danmarks førende nyhedstjeneste om dansk og globalt udviklingssamarbejde, så er Johanne Schmidt-Nielsens månedsløn på 98.347 kroner. D

Les Mer...

Danmarks pt. mest islamofile tv-program er TV 2’s Go’ aften live, hvor indvandrere, “racisme” og identitetspolitiske emner fylder sendefladen.

Den pakistanske studievært Simi Jan, der kom i koranskole som seksårig, kaster sig ud i et følelsesladet interview med en kvinde fra Syrien, der nægter at rejse hjem, selvom de danske myndigheder har slået fast, at det godt kan lade sig gøre.

Les Mer...