Nyt

Seerne må se måbende til, mens en af TV 2’s mest kendte nyhedsværter, Natasja Crone, bringer falske nyheder om en Islamisk Stat-terrorist. Men som altid bliver løgnagtige journalister fredet af deres kolleger.

Fredag 26. marts 2021 interviewer journalisten Natasja Crone nogle iranske indvandrere, der er pårørende til IS-terroristen Sara Nobakhti-Afshar. Det sker i aktualitetsprogrammet Go’ aften live. Den kvindelige terrorist kaldes for ‘danske Sara’, og TV 2 spørger om, Sara Nobakhti-Afshar skal ‘hjem’ til Danmark.

Problemet er, at Natasja Crone og TV 2 er fulde af løgn. Islamisk Stat-terroristen Sara Nobakhti-Afshar er nemlig udelukkende iransk statsborger. Sara Nobakhti-Afshar fik frataget sit danske statsborgerskab i sommeren 2020. ‘Danske Sara’ er i virkeligheden ‘iranske Sara’ – og hendes ‘hjem’ er Den Islamiske Republik Iran.

ANNONSE

TV 2-værten Natasja Crone fylder danskerne med løgn. Natasja Crone er en af landets mest profilerede nyhedsværter. Få dage før det kontroversielle interview er Natasja Crone vært for en politisk debat, hvor folketingets partiledere mødes i en direkte udsendelse.

Det er uklædeligt, at en nyhedsvært slipper uden kritik, når der udsendes løgne og propaganda, der skal hjælpe islamiske terrorister til Danmark.

 

ANNONSE