Nyt

Medierne er lige nu fyldt med historier om børn af IS-terrorister, der skulle leve en kummerlig tilværelse i Mellemøsten. Udsagnene stammer oftest fra venstrefløjspolitikere, journalister eller interesseorganisationer som Red Barnet.

 Islamisk Stat-terroristen Sara Nobakhti-Afshar har en anden udlægning af børnenes situation i Syrien.
I januar 2020 slår Sara Nobakhti-Afshar fast, at hendes to børn har der godt i den meget omtalte fangelejr Al-Hol, der ligger i det nordøstlige Syrien.
“De har det godt,” fortæller Sara Nobakhti-Afshar om sine to børn.
Det drejer sig om en pige og en dreng, der i dag er fire og to år. Et tredje barn omkom, da familien deltog i den væbnede kamp om Islamisk Stats kalifat i 2019.
Sara Nobakhti-Afshar understreger endnu en gang:
“Vi har det godt.”
Den i dag 26-årige Sara Nobakhti-Afshar betror sig til sin mor, Habibeh Atamehr, og lillesøsteren, Samira Nobakhti-Afshar, der er rejst til Syrien for at besøge den fængslede IS-terrorist.
Udtalelsen bliver foreviget af en fotograf og to journalister fra TV 2 Nyhedernes dokumentargruppe, der overvåger samtalen på afstand.
Overraskende nok, vælger TV 2 Nyhederne ikke at fokusere på, at Sara Nobakhti-Afshar fortæller, at både hun og børnene har det godt i lejren.
Det er TV 2-journalisten Natascha Rée Mikkelsen, der har tilrettelagt tv-programmet om terroristen Sara Nobakhti-Afshar og hendes familiemedlemmer.
Tv-udsendelsen sendes på TV 2 i marts 2020. I de efterfølgende måneder får TV 2-journalisten en stigende lyst til at hjælpe IS-terroristerne og deres børn til Danmark. Natascha Rée Mikkelsen siger sit job op på TV 2 og danner i september 2020 foreningen Repatriate The Children Denmark, hvis mål er at få terroristernes børn til Danmark.
I dag arbejder Natascha Rée Mikkelsen – sammen med flere advokater og en tidligere ansat hos Politiets Efterretningstjeneste – på at bringe Sara Nobakhti-Afshar og de andre terrorfamilier til Danmark.
Dette indædte arbejde finder sted, selvom Sara Nobakhti-Afshar har erklæret – mens journalisten Natascha Rée Mikkelsen er til stede – at den kvindelige terrorist og hendes to børn “har det godt”.
Mange af oplysningerne om terroristfamilierne i Syrien, som de danske medier fremlægger for læserne og seerne, stammer direkte fra den tidligere TV 2-journalist, Natascha Rée Mikkelsen.
IS-terroristen Sara Nobakhti-Afshar er i dag udelukkende iransk statsborger. Den iranske indvandrer har været bosat i Frederikssund, men mister sit danske pas i sommeren 2020 på grund af medlemskabet af Islamisk Stat.
TV 2 Nyhederne bringer i marts 2021 et nyhedsindslag om en anden kvindelig IS-terrorist, der har to små børn. De lever i al-Roj-lejren i Syrien og forsøger ligeledes at komme til Danmark.
I nyhedsindslaget fortæller journalisten, at både den kvindelige terrorist og de to børn er “sunde og raske”. Tv-billederne viser to velklædte og energiske børn, der render rundt og leger sammen. Der fortælles desuden, at der findes en skole og en børnehave til børnene.
De meget omtalte IS-børn har det godt, hvis man spørger den muslimske terrorist, Sara Nobakhti-Afshar.
Danskerne får en anden sandhed serveret af de venstreorienterede journalister, meningsdannere og politikere.
Læs mere om den iranske terrorist, Sara Nobakhti-Afshar, der sammen med sin australske ægtemand Deniz prøver at komme til Danmark

Se også

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria