Nyt

Skærmdump, youtube

I fire år har den amerikanske venstrefløj kæmpet imod Trumps udlændingepolitik, og det lykkedes dem at undgå Trumps genvalg. Præsident Biden startede med give 11 millioner illegale indvandrere ‘A path to citizenship’, og de nye toner høres også sydpå. Farvel til Trumps umoralske mur, goddag til kærlighed mellem mennesker.

Bemærk den næsten surrealistiske MSM-vinkel på Bidens bortforklaring. Her sakset fra DR Online – Biden efter advarsel om den største migrantbølge i 20 år: ‘Lad være med at rejse hertil’.

“- Vi er et sted, hvor vi vil se flere mennesker ved den sydvestlige grænse, end vi har gjort i de sidste 20 år. ådan lyder meldingen fra den amerikanske minister for indenlandsk sikkerhed, Alejandro Mayorkas.

… Men migranterne skal lade være med at søge nordpå, lyder meldingen fra den amerikanske præsident, Joe Biden.

… Præsident Biden har bedt om tid og tålmodighed for at løse problematikken og har bebrejdet Trump-administrationen for at have afmonteret hele immigrationssystemet i sit forsøg på at holde migranter ude. Men selv Bidens egne toprådgivere anerkender, at en afvikling af Trumps politikker ikke er nok til at løse de tilbagevendende problemer ved grænsen, beretter New York Times.”

ANNONSE