Nyt

Vi kan skabe et ny slagord: Fortæl mig, hvad du synes om Trump, og jeg skal fortælle dig, hvem du er. I hvert fald politisk. Siden 2016 har medierne gjort Trump til at være, eller ikke være. Han er syretesten: Hører du til os eller “de andre”? Hillary kaldte dem deplorables, Erna kaldte dem sammensurium.

Dette er ikke komplimenter. Alligevel vinder Trump. Det er modstandernes store problem. Det er jo meningen, at de skal forklare verden, men deres prognoser holder ikke.

Heller ikke virkeligheds-beskrivelserne, og det er her, medierne får problemer.

De forudser – ligesom VG’s Per Olav Ødegård – at det vil være kaos, hvis Trump kommer tilbage.

Gør dette indtryk på vælgere, der har levet med Bidens kaos i tre år?

Men medierne i Skandinavien vil ikke indrømme, at der har været kaos. De har bevidst undertrykt billederne af den invasion, som Biden bevidst udløste fra dag ét. Ingen ved, hvor mange der er strømmet ind over grænsen – 9,5 millioner, 12 millioner eller endda mere. En ting er sikkert: Biden vil have flere penge til Ukraine, også for at holde strømmen i gang. Det ændrer Amerika for altid, og det er også meningen.

Parallellerne til Vesteuropa er store, for også her strømmer det mennesker ind. De er kommet støt. Derudover er der familiesammenkomster. Alt er med til at øge strømmen. Gaza bruges også til at gøre os mere generøse.

ANNONSE

Men folks generøsitet er ved at løbe ud. Ukrainerne sprænger sundhedsvæsenet i kommunerne. Der er grænser, ikke kun fysisk, men også med hensyn til ressourcer. Det ved folk.

Men ikke Bidens folk. De øger strømmen. I december kom der 300.000. De får gratis flybillet til hvor som helst i USA. De bor på fine hoteller med mad og det hele gratis. Kapaciteten er fuld. Skoler skal evakueres. De er placeret i lufthavne, der ligner flygtningelejre.

Det er de mindst bemidlede amerikanere, der lider mest under invasionen. I årevis har Demokraterne været sikre på, at de har de sorte og latinoer i lommen. Men det er dem, der er presset mest af den massive illegale immigration. Derfor vil flere og flere af dem stemme på Trump. Demokraterne kan ikke kontrollere deres hoveder.

En interessant godbid fra New Hampshire: De retssager, som Justitsministeriet og Det Hvide Hus har anlagt mod Trump, har kun gjort vælgerne rasende. De har fordoblet deres støtte til Trump. De kan ikke acceptere, at systemet – endnu en gang – bliver brugt til at afgøre et valg på forhånd.

Det får man ikke at vide fra de skandinaviske medier. De vil ikke beskrive vreden blandt almindelige mennesker.

Almindelige mennesker er ikke dumme. Biden har sluppet inflationen løs ved at øge den nationale gæld fra $28 billioner til $34 billioner. Samtidig er han gået i krig mod kulstof, han har åbnet grænserne, og pumpet langt over 100 milliarder dollars ind i Ukraine.

Biden er både svag og hensynsløs. Han involverer USA i krige.

Trump er den eneste præsident i de sidste 72 år, der ikke har involveret USA i krig. Tænk på det tal. Det amerikanske folk er trætte af disse krige, som forbruger uanede summer og gør deres sønner og døtre til vrag.

Patriotisk snak à la Nikki Haley går ikke hjem, som det plejede. Folk lugter uærligheden og falskheden.

Derfor siger halvdelen af ​​Trumps vælgere, at hvis Haley bliver den republikanske kandidat, bliver de hjemme på valgdagen; for dem er det utænkeligt at stemme på hende. Det vil FOX News ikke forstå. Den garvede kommentator Brett Hume tror ikke på dem.

Han ved, han lyver.

Den største konflikt i amerikansk historie kan ikke diskuteres på en ærlig måde via det der skulle være en konservativ kanal. Det er status for Amerika i dag.

Og det er det samme i Skandinavien.

De vigtigste ting bliver ikke sagt.

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag