Dag: 9. marts 2021

Gustave Doré (1832-1883) Gustave Doré er spesielt erindret for sine illustrasjoner, både til Bibelen, Dantes Commedia og Cervantes’ Don Quixote, for å nevne noen av de best kjente. Dagens bilde er en illustrasjon til Charles Perraults (1628-1703) eventyr Le Maître chat ou le chat botté (Mesterkatten eller Katten med støvler) i samlingen Histoires ou contes […]

Les Mer...

Islamister i Danmark festligholder også Kvindernes Internationale Kampdag. Her er det Facebookgruppen ‘Vejen til islam’, der markerer kvindedagen med en tildækningsguide.

Kvinderne får en udførlig anvisning i, at man ikke må kunne se deres hår og kropsformer. Kvinder i islam skal tildække sig i henhold til sharialoven. Kun heldækkende sorte tørklæder er acceptable.

Les Mer...

Den folkekære sportsvært Tommy Troelsen underholdt mange danskere, når der var Tipslørdag på Danmarks Radio, og der skulle holdes øje med tipskuponen.

 
Her kunne licensbetalerne nyde fodboldkampene fra den bedste engelske række. Når der blev scoret mål i andre kampe end den, som blev transmitteret, så lød den kendte ‘dong’-lyd, og stillingen i kampen, hvor der var blevet scoret, blev vist på skærmen.

Les Mer...

I en tid hvor medierne tærsker langhalm på mobbeofre, der hævner sig på kvinder under en Incel-dagsorden, hyldes Valerie Solanas’ filosofiske mandehad med udgivelsen af hendes manifest på et dansk forlag.

Les Mer...

‘Hun må og skal aflives’, skrev en 32-årig mand på et udprint A4-ark, angiveligt en parafrase af Mette Frederiksens ord under et pressemøde 4. november sidste år, omhandlende minkavl. Det skal ikke være lovligt at true politikere, men seks ugers varetægtsfængsling er absurd.

Les Mer...

Mundsvejr og gode intentioner redder ikke Danmark, og hvis Morten Dahlin mente det seriøst, så var han slet ikke medlem af Jakob Ellemann-Jensens liberale alternativ.

Les Mer...

Realiteten er, at der rent demografisk set finder ikke mindre end det sted, som kan karakteriseres som en befolkningsudskiftning, på hele det europæiske kontinent, inklusive Danmark. Få, om nogen, «politikområder» har nogensinde tidligere skabt større konsekvenser.

Les Mer...

en islamiske Furkan-bevægelse kommer med et usædvanligt opråb til unge muslimer i Danmark. ‘Islamisk bøn (salah, red.) er bedre end søvn’. Furkan-bevægelsens leder, Alparslan Kuytul, kom på den danske hadprædikantliste i 2017 og blev nægtet indrejse i Danmark på grund af sin islamiske flammetale.

Les Mer...