Kopierede/fra hoften

Mundsvejr og gode intentioner redder ikke Danmark, og hvis Morten Dahlin mente det seriøst, så var han slet ikke medlem af Jakob Ellemann-Jensens liberale alternativ.

Dahlin fortæller om dengang hans 16 års fødselsdagsfest blev ødelagt af AEH’ere i Greve, og det må være tilbage i 2006. Her var han aktiv i VU (Greve/Solrød), og harcellerede imod Dansk Folkepartis fremmedfjendske politik, den politik han nu vil være garanten for. DF er ikke perfekte, men de er bedre DF’ere end en tidligere VU-formand, der hele livet har kæmpet for fri hash, homoseksuel adoption og åbne grænser. Fra et længere interview i Jyllands-Posten – Med Morten Dahlin på Vestegnen: ‘Vores værdier er en million gange bedre end de værdier, der hersker i muslimske samfund’.

De udfordringer, som den ikkevestlige indvandring har givet, har bare altid været ret tydelige for mig,’ siger han. For Morten Dahlin er der ikke én enkeltstående begivenhed, der har brændt udlændingepolitikken fast på den politiske lystavle. Der er flere.

Han husker, hvordan en uskyldig børneleg i Greve Svømmehal udviklede sig til regulære slagsmål, da en gruppe ‘indvandrerknægte’ ikke ville acceptere den indforståede kamp om badedyrskrokodillen. I dag er bademesteren flankeret af vagter i svømmehallen. …

Morten Dahlin hiver sin telefon frem. Han viser Jyllands-Posten en Facebook-besked, han forleden fik fra en af S-togsstationens 7/ 11-medarbejdere. I beskeden beskriver en kvinde, hvordan mænd med indvandrerbaggrund har forstyrret og chikaneret hende, mens hun var på arbejde i kiosken. …

‘Jeg er vokset op med en myte om, at integration er at bøje sig mod hinanden og finde et mellemsted. Eller den værste: at integration handler om at bygge bro. Gu’ gør det ej. Integration handler om, at de, der kommer til Danmark, går over den bro, der allerede er her. Vi har allerede nogle værdier… Og sorry to say: De værdier er bare en million gange bedre end dem, der hersker i muslimske samfund.’ …

Udlændingepolitik er så vanvittigt vigtigt, fordi det er irreversibelt. Fem års socialdemokratisk økonomisk politik kan man godt rette op på med nogle års fornuftig Venstre-politik. Det har vi gjort med Anker Jørgensen, og vi kommer til at gøre det efter Mette Frederiksen en dag. Men fem års rigtig dårlig udlændingepolitik tager generationer at rette op på.’”

Morten Dahlin anno 2006DFU vil ikke integration.

“Vil du gerne bo i et land, der internationalt er kendt for at være intolerant og fremmedfjendsk? Vil du gerne bo i et samfund, hvor det at skille sig ud er forkert? Vil du gerne bo i et Danmark, der bevidst fravælger store grupper af flygtninge, fordi man anser nogle som ‘mere egnede’ til hjælp end andre på grund af deres religion?

Dansk Folkepartis Ungdom (DFU) er desværre helt vilde med tanken. Ungdomsorganisationen ønsker ikke, at Danmark modtager flygtninge – ej heller tiltrængt specialiseret arbejdskraft udefra, fordi disse personer aldrig vil kunne leve op til DFU´s krav til det at være dansk: Du skal være kristen, lyshåret samt vild med gris og kartofler! Man ønsker altså en assimilation af såkaldte ‘kulturfremmede’, dvs. en total tilpasning på danske præmisser. Mage til snæver tankegang skal man lede længe efter, og som liberale kan vi vist kun ryste lidt på hovedet og have en smule ondt af DFU´erne, fordi de går rundt i en evig frygt for ‘de kulturfremmede’!

I Venstres Ungdom Greve/Solrød, ser vi heldigvis helt anderledes på tingene. Når flygtninge eller indvandrere er kommet til Danmark kan vi ikke kræve, at de skal ligne etniske danskere på punkt og prikke. Staten har ingen berettigelse til at trække en bestemt kultur eller religion ned over hovedet på disse mennesker…

Ydermere opfordrer vi til at danskerne smider diverse fordomme og intolerancen langt væk og byder nydanskere velkomne. Det er klart nemmere at ‘leve sammen’, såfremt begge parter gør en indsats. …” (Sydkysten, 16. august 2006)

ANNONSE